bickle
Zainteresovan član
- Poruka
- 311
Licemerje, neodgovornost, primitivizam i glupost, isprani mozgovi koji prihvataju sva govna koja im se serviraju bez zrna sumnje i kriticizma.

mi se odnekud poznajemo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Licemerje, neodgovornost, primitivizam i glupost, isprani mozgovi koji prihvataju sva govna koja im se serviraju bez zrna sumnje i kriticizma.
Lažeš da ti imaš kandze!ne znam dal sam napisala, ali nije zgorega ponoviti - laz, a laz za sobom povlaci licemerje i izdaju.
Homofobija, ograničenost i netolerancija.
Kakvo vas ponashanje ljudi dovodi do ludila, shta je to shto ne podnosite? Kako reagujete na takve provokacije?
egoizam.
ne trpim samodovoljne, sebične i samožive osobe.
i ne umem sa njima, što je još strašnije![]()
egoista je osoba sa iskustvom
glupost, ogranicenost, nezainteresovanost za napredkom i usavrsavanjem, proseravanje, kompleksi, nezaobilazan (poremecaj u seksualnoj orjentaciji) cisto da ne kazem ******, kukavicluk, tripovanje da imaju muda da urade nesto a kad dodje do toga onda pokazu da imaju muda kao komarac i povlace se na prve tragove rizika
glupost, ogranicenost, nezainteresovanost za napredkom i usavrsavanjem, proseravanje, kompleksi, nezaobilazan (poremecaj u seksualnoj orjentaciji) cisto da ne kazem ******, kukavicluk, tripovanje da imaju muda da urade nesto a kad dodje do toga onda pokazu da imaju muda kao komarac i povlace se na prve tragove rizika
Ne podnosim lažnu skromnost i dvoličnost.
A sta je lazna skromnost? Ja mislim da u danasnjoj Srbiji to ne postoji.
Vec da glupi glume pametne, ruzni lepe, siromasni bogate, debeli zgodne, lopovi postene itd.... sve zarad svojih kompleksa.
Il si skroman ili nisi to je velika podela. U Srbiji skoro svako ceka da mu se uputi kakav kompliment da bi nahranio svoj bolesni ego i umanjio svoje komplekse.
najglasnije kuka onaj koji najvise ima.
samo slusam ove moje seljake. onaj preko 50,100 lanaca po ceo da samo kukumace.a onaj sto jadan radi za njega za crkavicu i sa troje dece suti i trpi... el klasiko
Kakvi seljaci. Nisi ti slušao gastarbajtere. Kako oni cvile i zapomažu, prosto ti dođe da im daš neki dinar.