postajes dosadnadilerDuse:Svasta. Ako se coveku sedi za kompjuterom neka sedi, ko si ti da ugrozavas necju volju? Ako ti ne odgovara, srecan put.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
postajes dosadnadilerDuse:Svasta. Ako se coveku sedi za kompjuterom neka sedi, ko si ti da ugrozavas necju volju? Ako ti ne odgovara, srecan put.
zasto mislis da je zena?hanibal77:postajes dosadnadilerDuse:Svasta. Ako se coveku sedi za kompjuterom neka sedi, ko si ti da ugrozavas necju volju? Ako ti ne odgovara, srecan put.
Vjerovatno ti imas neke ozbiljne psihicke mane kad govoris o "dozvoljavanju" u braku!krvolok:liv:Zato sto nemam zelju da prestanem, zato sto sam ja njega prihvatila,onako u paketu, sa svim njegovim manama - ne zalim se i ne pokusavam da ga promijenim!krvolok:liv:Kad mi kaze "Zasto pusis"? ili "Koliko pusis"! ocu da poludim.Pri tome pusim vec 18 godina a 15 smo zajedno(vise od 10 u braku)i jos ne moze da prestane da zvoca i to svakodnevno!A jos kad mi objasni da on to radi zbog moga zdravlja :shock:
ja mu odgovorim da upravo zbog mog zdravlja (psihickog) UCUTI!Bar da pusim k'o turcin a ne oko pola kutije
!
A stvarno, što pušiš kad i sama vidiš da nije zdravo, a to ni tvoj muž ne voli ?!? :shock:
A jesu li te mane FIZIČKE ili PSIHIČKE prirode, kad ti ne dozvoljava da PUŠIŠ ?!?![]()
hanibal77:nije meni do sexa nego ne mogu da zaspim samamammy:jagodica:hanibal77:sto ostaje do 4-5h na netu ili igra igrice a ja lezim sama u krevetu.
ma kreten!![]()
Imas vise mogucnosti:
-iskljucis internet
-iskljucis struju
-obuces se u supersexy ves i sjednes mu u krilo
-objasnis mu kako si ti uzbudljivija i zanimljivija od te glupe igrice
liv:Vjerovatno ti imas neke ozbiljne psihicke mane kad govoris o "dozvoljavanju" u braku!krvolok:liv:Zato sto nemam zelju da prestanem, zato sto sam ja njega prihvatila,onako u paketu, sa svim njegovim manama - ne zalim se i ne pokusavam da ga promijenim!krvolok:liv:Kad mi kaze "Zasto pusis"? ili "Koliko pusis"! ocu da poludim.Pri tome pusim vec 18 godina a 15 smo zajedno(vise od 10 u braku)i jos ne moze da prestane da zvoca i to svakodnevno!A jos kad mi objasni da on to radi zbog moga zdravlja :shock:
ja mu odgovorim da upravo zbog mog zdravlja (psihickog) UCUTI!Bar da pusim k'o turcin a ne oko pola kutije
!
A stvarno, što pušiš kad i sama vidiš da nije zdravo, a to ni tvoj muž ne voli ?!? :shock:
A jesu li te mane FIZIČKE ili PSIHIČKE prirode, kad ti ne dozvoljava da PUŠIŠ ?!?![]()
Zato sto nemam zelju da prestanem, zato sto sam ja njega prihvatila,onako u paketu, sa svim njegovim manama - ne zalim se i ne pokusavam da ga promijenim![/quote]krvolok:[quote="
liv:Zato sto nemam zelju da prestanem, zato sto sam ja njega prihvatila,onako u paketu, sa svim njegovim manama - ne zalim se i ne pokusavam da ga promijenim!krvolok:[quote="
liv:Zato sto nemam zelju da prestanem, zato sto sam ja njega prihvatila,onako u paketu, sa svim njegovim manama - ne zalim se i ne pokusavam da ga promijenim!krvolok:[quote="
Vjerovatno ti imas neke ozbiljne psihicke mane kad govoris o "dozvoljavanju" u braku![/quote]krvolok:liv:Zato sto nemam zelju da prestanem, zato sto sam ja njega prihvatila,onako u paketu, sa svim njegovim manama - ne zalim se i ne pokusavam da ga promijenim!krvolok:[quote="