Šta vaš muškarac treba da uradi da vas automatski iznervi

krvolok:
liv:
krvolok:
liv:
Kad mi kaze "Zasto pusis"? ili "Koliko pusis"! ocu da poludim.Pri tome pusim vec 18 godina a 15 smo zajedno(vise od 10 u braku)i jos ne moze da prestane da zvoca i to svakodnevno! :twisted: A jos kad mi objasni da on to radi zbog moga zdravlja :shock: :evil: ja mu odgovorim da upravo zbog mog zdravlja (psihickog) UCUTI!Bar da pusim k'o turcin a ne oko pola kutije :cry: !

A stvarno, što pušiš kad i sama vidiš da nije zdravo, a to ni tvoj muž ne voli ?!? :shock:
Zato sto nemam zelju da prestanem, zato sto sam ja njega prihvatila,onako u paketu, sa svim njegovim manama - ne zalim se i ne pokusavam da ga promijenim!

A jesu li te mane FIZIČKE ili PSIHIČKE prirode, kad ti ne dozvoljava da PUŠIŠ ?!? :lol:
Vjerovatno ti imas neke ozbiljne psihicke mane kad govoris o "dozvoljavanju" u braku!

hanibal77:
mammy:
jagodica:
hanibal77:
sto ostaje do 4-5h na netu ili igra igrice a ja lezim sama u krevetu.

ma kreten! :(

Imas vise mogucnosti:
-iskljucis internet
-iskljucis struju
-obuces se u supersexy ves i sjednes mu u krilo
-objasnis mu kako si ti uzbudljivija i zanimljivija od te glupe igrice
nije meni do sexa nego ne mogu da zaspim sama

Neka te uspava, pa nek' ide igrati
a025.gif

liv:
krvolok:
liv:
krvolok:
liv:
Kad mi kaze "Zasto pusis"? ili "Koliko pusis"! ocu da poludim.Pri tome pusim vec 18 godina a 15 smo zajedno(vise od 10 u braku)i jos ne moze da prestane da zvoca i to svakodnevno! :twisted: A jos kad mi objasni da on to radi zbog moga zdravlja :shock: :evil: ja mu odgovorim da upravo zbog mog zdravlja (psihickog) UCUTI!Bar da pusim k'o turcin a ne oko pola kutije :cry: !

A stvarno, što pušiš kad i sama vidiš da nije zdravo, a to ni tvoj muž ne voli ?!? :shock:
Zato sto nemam zelju da prestanem, zato sto sam ja njega prihvatila,onako u paketu, sa svim njegovim manama - ne zalim se i ne pokusavam da ga promijenim!

A jesu li te mane FIZIČKE ili PSIHIČKE prirode, kad ti ne dozvoljava da PUŠIŠ ?!? :lol:
Vjerovatno ti imas neke ozbiljne psihicke mane kad govoris o "dozvoljavanju" u braku!

A šta je, po tebi, brak, kada se sve može ?!? ANARHIJA ?!? DIZNILEND ?!?

:) mene iznervira kada:
- dok gleda fudbal ne reaguje na spoljni svet, cak i ako se radi o ligi Kazachstana, a kasnije, kad duboko zaspi i prebacim program on se probudi i pita:sto si prebacila,
- kad uzme daljinski i skace po svim programima, cak i kad gledamo nesto,
-kad kaze NE HISTERISI,
-kad se ponasa kao dete,
-kada mu se cini da je najvazniji, najpametniji - da je jedina osoba na svetu

krvolok:
[quote="

Zato sto nemam zelju da prestanem, zato sto sam ja njega prihvatila,onako u paketu, sa svim njegovim manama - ne zalim se i ne pokusavam da ga promijenim![/quote]

A jesu li te mane FIZIČKE ili PSIHIČKE prirode, kad ti ne dozvoljava da PUŠIŠ ?!? :lol:[/quote]
Vjerovatno ti imas neke ozbiljne psihicke mane kad govoris o "dozvoljavanju" u braku![/quote]

Ocigledno je,krvavi,da si sam i da ti je jako tesko.Javi se kad budes imao predstavu kako(normalan) brak izgleda i u praksi, a ne da iz sadasnje perspektive mastas o tome kako ces zeni da naredjujes i da je drzis pod kontrolom,sve to pod predpostavkom da se neka za*ebe!Ma,takvi kao ti budu na kraju pravi papucari,manji od makova zrna a jos si lala - imas sve predispozicije! :wink:

liv:
krvolok:
[quote="

A jesu li te mane FIZIČKE ili PSIHIČKE prirode, kad ti ne dozvoljava da PUŠIŠ ?!? :lol:[/quote]
Vjerovatno ti imas neke ozbiljne psihicke mane kad govoris o "dozvoljavanju" u braku![/quote]

Ocigledno je,krvavi,da si sam i da ti je jako tesko.Javi se kad budes imao predstavu kako(normalan) brak izgleda i u praksi, a ne da iz sadasnje perspektive mastas o tome kako ces zeni da naredjujes i da je drzis pod kontrolom,sve to pod predpostavkom da se neka za*ebe!Ma,takvi kao ti budu na kraju pravi papucari,manji od makova zrna a jos si lala - imas sve predispozicije! :wink:[/quote]
ne shvataj ga
ozbiljno :wink:

liv:
krvolok:
[quote="

Ocigledno je,krvavi,da si sam i da ti je jako tesko.Javi se kad budes imao predstavu kako(normalan) brak izgleda i u praksi, a ne da iz sadasnje perspektive mastas o tome kako ces zeni da naredjujes i da je drzis pod kontrolom,sve to pod predpostavkom da se neka za*ebe!Ma,takvi kao ti budu na kraju pravi papucari,manji od makova zrna a jos si lala - imas sve predispozicije! :wink:

E, Livka, jesi sad PROPUŠILA, od muke, a ?!? :lol:

krvolok:
liv:
krvolok:
[quote="

E, Livka, jesi sad PROPUŠILA, od muke, a ?!? :lol:
[/quote]

:)

P.S. Izvinite sto se mesam u vasu malu diskusiju...

Back