AleksaJ
Buduća legenda
- Poruka
- 36.260
Muči me što uglavnom ne vidim i ne osećam smisao.
Замисли ту муку да видиш и осећаш ... Лакше ти је тако
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Замисли ту муку да видиш и осећаш ... Лакше ти је тако
Ma, dopizdilo mi sve, da izviniš na izrazu. Smučilo mi se. Propala prijateljstva, upropašćeni odnosi, razočarenje u ljude, mada ni ja nisam neko cveće. Nešto malo olakšanja nalazim kroz umetnost, imam i nešto vere, ali, generalno, nisam srećan. Nadam se da se nešto promeni na bolje, eto.Smisao života? Zašto?
da pogadjam: imas karpalni ili kubitalni sindrom. ostecen neki nerv, zavisi na kojim prstima se manifestuje, mali i polovina domalog, ili palac [koji deo lakta, ako je lakat u pitanju]; meni su dali tu inekciju i - nije pomogla, a operacija kazu da resava problem, oslobodi se nerv, verovatno smo ga fizicki ostetili, tj,.ja jesam, no mozda gresim, ako sam promasio sta je kod tebeMuči me bol u levoj ruci. Ne prestaje da me muči..a nikako da idem kod reumatologa ili ortopeda..da primim prvu od tri blokade.
vidi, to je zato sto ljudi traze smisao u sreci, ali je misao u istiniMa, dopizdilo mi sve, da izviniš na izrazu. Smučilo mi se. Propala prijateljstva, upropašćeni odnosi, razočarenje u ljude, mada ni ja nisam neko cveće. Nešto malo olakšanja nalazim kroz umetnost, imam i nešto vere, ali, generalno, nisam srećan. Nadam se da se nešto promeni na bolje, eto.
o slobodi i sreci ja nacuo sam nestomada ni ja nisam neko cveće
pa moras sam da osmislis [smisao], nece ti pasti s neba, ali ponavljam po ko zna koji put: problem je u pogresnim postavkama, a ne u resavanju, svi vi bi znali da resite, kada jednom pravilno postavite stvari [kao jednacine u matematici, ali vi bi da budete svi umetnici, znam, i ja sam bio]Muči me što uglavnom ne vidim i ne osećam smisao.
Ne mislim da je to tačno, da mi sami osmišljavamo smisao, tj. to je valjda pričao i Viktor Frankl, da mi treba sami da damo smisao.vidi, to je zato sto ljudi traze smisao u sreci, ali je misao u istini
i ovde je postavka pogresna od samog starta sreca-nesreca
naravno da niko od nas nije lud da bude nesretnik, ali da li to znaci da hrlimo ka sreci? znaci, pitanje je postavke, posle se lako resi jednacina
o slobodi i sreci ja nacuo sam nesto
da tvrdim ne mogu, poricati necu
nadam se dame poseduje neko...
naivni tragaoce, praznog novcanika
mozda se one pojavljuju nocu
pa moras sam da osmislis [smisao], nece ti pasti s neba, ali ponavljam po ko zna koji put: problem je u pogresnim postavkama, a ne u resavanju, svi vi bi znali da resite, kada jednom pravilno postavite stvari [kao jednacine u matematici, ali vi bi da budete svi umetnici, znam, i ja sam bio]
za slucaj da vec postoji, onda je smisao istinaMislim da je smisao nešto što čovek otkriva - znači, smisao već postoji, ali ga treba otkriti.
za mene je visi smisao ispravnost od prijatnosti, ali objasni mi, sta bi covek i kako bi pronalzio smisao, ako se vec ispunjava sa necim cemu vec tezi?Nešto smisla i ispunjenja sam nalazio kroz komunikaciju sa ljudima koji su mi bili zanimljivi i prijatni,
i ja tako mislim, i zato i kazem da sam prvi covek ADAM koji je iskomunicirao sa Bogom, dok sam sa Evom posle uprskao stvarmoć komunikacije.
Međutim, imam i tu divljinu u sebi, koja me često tera u samoću i izolaciju. Malo je ljudi koji su mi baš zanimljivi, ili dragi.
pa, eto ja te zabavljam, kao lud na brasno si, samo ti nisam drag;Drugo, kad vidim da se neki čovek postavlja tako kao ti, kao da je posisao sva znanja, kao neki učitelj, rešilac “jednačine”, to mi redovno bude smejurija![]()
ne ljutim se, odlicno si odgovorio na susednoj temi, sad ces da cujes tamoDobro de, ne ljuti se, nisam ni ja klinac, relaksiraj situaciju![]()
Ma, dopizdilo mi sve, da izviniš na izrazu. Smučilo mi se. Propala prijateljstva, upropašćeni odnosi, razočarenje u ljude, mada ni ja nisam neko cveće. Nešto malo olakšanja nalazim kroz umetnost, imam i nešto vere, ali, generalno, nisam srećan. Nadam se da se nešto promeni na bolje, eto.
da pogadjam: imas karpalni ili kubitalni sindrom. ostecen neki nerv, zavisi na kojim prstima se manifestuje, mali i polovina domalog, ili palac [koji deo lakta, ako je lakat u pitanju]; meni su dali tu inekciju i - nije pomogla, a operacija kazu da resava problem, oslobodi se nerv, verovatno smo ga fizicki ostetili, tj,.ja jesam, no mozda gresim, ako sam promasio sta je kod tebe