Šta vas muči?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
388.565
1703277482845.jpg

Na sugestiju jedne drage forumašice otvara se ova tema na kojoj možete da izjavite šta je to što vas tišti i mori ovog trenutka
u ovim svima nama teškim vremenima i stvara vam probleme.Možda zajednicki nadjemo neko rešenje..

Dakle :Šta vas muči?

Pogledajte prilog 1469208

Na sugestiju jedne drage forumašice otvara se ova tema na kojoj možete da izjavite šta je to što vas tišti i mori ovog trenutka
u ovim svima nama teškim vremenima i stvara vam probleme.Možda zajednicki nadjemo neko rešenje..

Mnogo toga.
Ali o tome sigurno necu ovde.
To je moj krst koji nosim kako znam i umem.

I report što se tiče postgresql baze. Nisam upgradeovao duže pa je verzija 13 a sad je 16. Kako ne postoji mogućnost osim
da se apgrejduje sa 15 na 16, pokušao sam da vratim na 13, što je nemoguće usled vezanosti za biblioteke
od kojih zavisi gro programa. I jediino rešenje je docker. Sva sreća, da nemam ništa važno u toj bazi,
pa sam lako odustao, jer imam mariadb i ms-sql kao alternative.Misli ono, ko da shvati ozbiljno bazu
koja nema mogućnost importovanja starog formata, format menjaju na svakoj major reviziji?

Probudio sam se jutros, a sinoc popio jedan celi antidepresiv (Remirta, od njega se lako uspavam i ne budim se).
Celu noc sam sanjao glupave snove razlicite i sad se osecam lose. Sanjao sam curu iz srednje skole koja mi se jako svidela,ali ja tada sam bio debilcic maleni stidljivi koji nije smeo da joj pridje. Od kako se probudih, mislim samo o tome. Verujem da ta devojka zivi u Nisu, a cini mi se da je nakon srednje zavrsila visu skolu strukovnih studija za vaspitace u Blacu. Ne znam gde zivi, ne znam sta radi, verovatno je udata,mozda ima i dete. 91 godiste, crnka, prelepa, prezgodna. Trazim po fejsbuku,nema,broj telefona nema,samo da je zagrlim, da je pitam kako je i sta radi.........eto,samo to.

Nosim neku tugu u sebi sa kojom ne znam šta ću. Ne znam je ni definisati, ne znam gdje sam je sve usput prikupila, i ne znam kako da je zagrlim i otpustim.

Nosim neku tugu u sebi sa kojom ne znam šta ću. Ne znam je ni definisati, ne znam gdje sam je sve usput prikupila, i ne znam kako da je zagrlim i otpustim.
svima nama po nekad bude tako..najbolje je da ne misliš o tome, da se zaokupiš nekim drugim lepšim stvarima i ljudima, da pozitivno razmisljaš
da bi na najbezbolniji nacin prebolela tu tugu..

Back