Atomic™
Srebrna tastatura
- Poruka
- 270.467
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imao sam jednu "prijateljicu" koja je doktorka u jednoj bolnici.
Znači, bili su dobri rezultati...Imao sam jednu "prijateljicu" koja je doktorka u jednoj bolnici.
I sad.Čim smo se upoznali ona je bila jako zainteresovana.I znaš šta je žena uradila pre nego što je uopšte počela bilo šta.
Odvela me je na kompletan sistematski pregled krv urin brdo nekih pregleda ne znam uopšte ni kakvih i neki kardio pregled,sećam se da su mi izvadili četiri epruvete krvi.
I na kraju kad je sve bilo gotovo.A bilo je gotovo sve za nekih neverovatnih možda sat vremena.Pregledala rezultate i rekla mi da treba da se vidimo kada završi sa radnim vremenom pa će mi ona to sve detaljno da objasni.
Neću dalje da pišem ovo je javni forum.
Odmah sve bez ikakve zaštite.Znači, bili su dobri rezultati...
Ej a ja sam mislio sam mislim vidim kako me posmatra ali računam neee i ona kao dajte skinite majicu da vam poslušam pluća,lezite ovde,ustanite..Bilo bi dobro da uradite jedan sistematski pregled detaljan.Ja sam inače razvedena živim sa detetom sama.Sprovešću vas ja kroz protokol jer bi to sve trajalo jako dugo.Živim sama u dvosobnom stanu,režije su tako skupe.Sad će te ići samnom da date urin i krv.Pa onda na rengen.Znači, bili su dobri rezultati...

Mislim da sam pio limunadu i da je ona platila.A išli smo njenim kolima.Ne traži žena ni piće, odmah prelazi na stvar...![]()
Tako to ide kad žena zna šta hoće...Mislim da sam pio limunadu i da je ona platila.A išli smo njenim kolima.
Rekla je da imam nežnu kožu.Onako iz čista mira.
Jako inteligentna sećam se.Umela je i da kuca izveštaje a da ne gleda tastaturu i to baš brzo.