Manastirka
Buduća legenda
- Poruka
- 32.002
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ženska lepota tome služi. Slep da progleda, nem da progovori.
Za mene je fenomen veliki to sto ateisti vrlo lahko otklize u zonu da vjeruju da slucajnosti imaju takve bozanske sposobnosti da mogu sve to fino da posloze gdje se postide svi nasi naucnici koji nisu u stanju ni nogu robota da naprave a kamoli da naprave robota koji hoda na dvije noge.

pazi sad ovo, zamislimo da se probudimo na Marsu u kuci koja je ugodna za zivjeti, imaju frzideri, pitka voda, ugodan zrak, toplota, imamo pribor kuhinjski za jesti, dush za tusiranje, samponi, TV, i ostale zabave i pogodnosti...dok van te kuce nem nista osim gole pustinje koja sije smrt, znaci da izadjemo izvan kuce smrt bi nastupila u nekoliko minuta.
I onda se ti zapitas, odakle ja ovdje u ovoj kuci, kako to da je ova kuca podesena ovako, i kalibrirana za moj zivot tu...hocemo li vjerovati da su slucajnosti to nekako sve to poslozile ?
Eh upravo je to covjekov zivot, mi se radjamo na planeti zemlji gdje nam je sve podeseno za zivot, dok izvan planete zemlje bi nam smrt nastupila u nekoliko minuta.

jeste li se kad zapitali ovo, zasto nam je hrana ukusna, povrce i voce?
sta mislite da nemaju ukusa ni mirisa, da samo osjecamo konsistensu pod zubima, bez ikakvog uzivanja u hrani ?
Sto ukazuje na milost stvoritelja da nam zasladi hranu da bi jeli kako bi prezivjeli....da bi nam se mililo zivjeti.
a mogao je bez mirisa u ukusa stvoriti to sve.
Znaci da sumiramo, nas dolazak na zemlju gdje nam je sve na gotovo pripremljeno da mozemo imati za kvalitetan zivot ukazuje na Stvoritelja koji misli o nama

cak i u sexu dokazi inteligentnog dizajna
Zasto recimo da ima kod nadrazaja muskarca i zene prirodni lubrikant, koji olaksava sex, muskarac pri nadrazaju izbaciva luibrikant dok zena se navlazi....a sta mislite da zena suha dole kao suha ruka a ni muskarac isto tako da nikakve lubrikante ne izbaciva....kakva bi to patnja bila od seksa???
Pa to olaksavanje seksa ukazuje na milostivog Stvoritelja a mogao je dati suh seks bude ono u fazonu istresi brzo sjeme unutra samo da bi se zacelo dijete , a okani se uzivanja.
ne mozete davati evoluciji osobine milosti i sazaljenja, prirodni lubrikanti kod muskarca i zene su dokazi milosti i sazaljenja Stvoritelja jer bez toga bi nam bio sex cista patnja a opet bi prezivjeli jer bi da dodje sjeme do mjesta gdje se oplodi, radjali bi se bez bez lubrikanta, ali eto olaksan je sex tako..

ne samo to da Bog stvorio ukusno povrce i voce nego je oblik vocke i povrca stvarao u obliku ljudskog organa za sta je dobar
pogledajmo ove primjere samo
![]()
![]()
Ljudi ovo su vam sve dokazi od Stvoritelja, i zato nemojte glavu okretati na to jer ce vas poslije smrti pozvati na odgovnornost, i nema poslije "nismo znali i nismo vidjeli nista"