Šta vas je danas oduševilo?

videla 3 gugutke
ne pamtim kada se desilo da sam videla gugutku...pa jos 3...
a secam se kao klinka sam svaki dan vidjala i to nije bilo nista cudno..i to u centru grada...i samo su nestale...

Има их, како нема. Јуче сам их баш чула док сам шетала са другарицом.

- - - - - - - - - -

Гацање босим ногама по води на Ади Циганлији.

vrabaca ima sada vise nego pre par godina
ali gugutke bas nisam vidjala
poslednji put sam jednu videla i slikala pre 5 godina :eek:
ima ih mnogo manje nego kada sam bila dete
vrabaca isto ali cini mi se da se polako vracaju
bar ovde kod nas,ne znam kako je u centru

Cemu se ti radujes, progutao si americku pitu.

Bio je u alkoholisanom stanju, prekrsio je odluku suda ali nije trebao za to dobiti osam godina vec neki prinudni rad. Drustvene institucije treba da pomognu coveku da se resocijalizuje, a oni njemu nisu pomogli jer je poceo da se alkoholise. I za to sto su trebali da mu pomognu a nisu, uzimaju novac od poreza ljudi koji su poput mene i tebe, placaju tim novcem defektologe, psihologe, psihijatre i celu garnuturu koja je zakazala od prvog do poslednjeg.

Cemu se ti radujes, progutao si americku pitu.

Bio je u alkoholisanom stanju, prekrsio je odluku suda ali nije trebao za to dobiti osam godina vec neki prinudni rad. Drustvene institucije treba da pomognu coveku da se resocijalizuje, a oni njemu nisu pomogli jer je poceo da se alkoholise. I za to sto su trebali da mu pomognu a nisu, uzimaju novac od poreza ljudi koji su poput mene i tebe, placaju tim novcem defektologe, psihologe, psihijatre i celu garnuturu koja je zakazala od prvog do poslednjeg.
e
takve spodobe treba da budu iza resetaka
a ti pricaj sta hoces

e
takve spodobe treba da budu iza resetaka
a ti pricaj sta hoces

Ti treba da budes iza resetaka.

Dve glavne svrhe kazne su odmazda („kaznjavam vas jer ste gresili“) i prevencija („kaznjavam vas da ne biste gresili“).

U ovome "da ne biste gresili" ukljucuju se strucna lica koja se placaju iz budzeta.
Svrha zatvora pored kazne treba da bude RESOCIJALIZACIJA. Danas su zatvori prenatrpani (Evropa 115% kapaciteta) a sve zbog takvih poput tebe koji se deru: kazniti, kazniti!... ubiti, ubiti!

Dve glavne svrhe kazne su odmazda („kaznjavam vas jer ste gresili“) i prevencija („kaznjavam vas da ne biste gresili“).

U ovome "da ne biste gresili" ukljucuju se strucna lica koja se placaju iz budzeta.
Svrha zatvora pored kazne treba da bude RESOCIJALIZACIJA. Danas su zatvori prenatrpani (Evropa 115% kapaciteta) a sve zbog takvih poput tebe koji se deru: kazniti, kazniti!... ubiti, ubiti!

A zasto ona treba da bude iza resetaka?

a kad si vec tako prepun informacija, jel si mozda upoznat sa procentom onih koji su pusteni pa uradili isto ili jos gore nego pre pustanja?
sociopatu...psihopatu...sta god da je, ne mozes da resocijalizujes
sadistu takodje

vecina tih idiota jos kao maloletnici zavrsavaju u popravnom domu kome je svrha upravo to sto ti kazes

- - - - - - - - - -

cuj ...da resocijalizuje
hahah

a kad si vec tako prepun informacija, jel si mozda upoznat sa procentom onih koji su pusteni pa uradili isto ili jos gore nego pre pustanja?
sociopatu...psihopatu...sta god da je, ne mozes da resocijalizujes
sadistu takodje

vecina tih idiota jos kao maloletnici zavrsavaju u popravnom domu kome je svrha upravo to sto ti kazes

- - - - - - - - - -

cuj ...da resocijalizuje
hahah

Zalosno je sto se jos od malih nogu mogu prepoznati oni koji ce biti kasnije problematicni. Mi imamo nekakav sistem, ali je on rogobatan, nedoradjen i ne funkcionise.

У апотеци дали лек 50% попуста и уштедим 1200 дин.. Уђем у МУП да извадим ЛК кад ред од 20-ак људи испред мене.. видим шалтер празан за држављанства.. пређем тамо кад одмах све решим.. Уђем у банку да продужим Визу Електрон кад готова у року 2-3 минута.. дан ишао ко подмазан.. хе-хе

Back