Šta vas je danas oduševilo?

Mene oduševljava što moj stariji sin voli da se mota po kujni,voli nešto da skuva
(makarone,puding, kafu i tako nešto lakše---to već zna skroz sam i bez mog nadzora da kuva--i bašvolii traži da kuva)
...tako daće, slutim. i on u kilinare... :)

Они траже само да се не плива по сред језера. У плићаку можеш да глумиш идиота колико год хоћеш.

Ja samo znam da se pre nije toliko davilo i da je prvi dan, pocektom maja ili cak krajem aprila - da je iole bilo suncanije - pravac po gacerone, bus - par stanica i kupanjac...

Sada brane sredinu, camce na naduvavanje, a zasmrde sve zivo sa skuterima... Ne mogu da uklone seljaniju sa skuterima i motorima na biciklistickoj stazi...

Ja samo znam da se pre nije toliko davilo i da je prvi dan, pocektom maja ili cak krajem aprila - da je iole bilo suncanije - pravac po gacerone, bus - par stanica i kupanjac...

Sada brane sredinu, camce na naduvavanje, a zasmrde sve zivo sa skuterima... Ne mogu da uklone seljaniju sa skuterima i motorima na biciklistickoj stazi...

Ја препливавам језеро и нико ми никада није ништа рекао. Плићак је за циганију, малу децу и дебеле пензионерке.

Back