Šta vas je danas oduševilo?

Šuma kod ''Grmeča'' u Zemunu i pored nebrige i zagađivanja neodgovornih ''ljudskih bića'' ovaj hram prirode se rascvetao i rascvrkutao a osećaj vožnje bicikla kroz njega i udisanja svežeg prečišćenog vazduha je neponovljiv, prava ''vazdušna banja'' usred prljavog grada...

Danas kad smo se vracale iz radnje prolazimo pored kuce jednog komsije,kod njega tresti muzika,a malena pocela da igra i sve vriska od srece,komsija se odusevio kako igra i dao joj par neprskanih krusaka iz baste i dve hortenzije.Kruske kad je videla odusevila se i pojela ih u slast kad je dosla kuci. :D

Prvo da stavim sebi
:D

Paaaa odusevilo me je to sto sam konacno spustila jednu nabedjenu "Beogradjanku",i ponizila je sa razlogom,a cak nisam bila tamo vec preko skajpa.Dosta mi je bilo tog "ja sam princeza svi mi povladjuju itd" tripa i dobila je a tek ce da dobije.Seljancure su "cudna" sorta ma gde bile. Hehehehe

Ima i previše tih arogantnih...Arogancija i oholost bez pokrića su psihičke bolesti modernog doba posebno kod nas...Najjače su mi one k oje nose krstove oko vrata ne znaju da je jedan od ''Smrtnih grehova'' i po mnogim crkvenim teorietičarima i najveći upravo oholost, posebno kada za nju nema razloga.

Ma daj moze mala nekome drugome da prodaje te fazone,meni nece,znas kako je cutala pola sata kad sam je nagazila?Nije znala sta je snaslo.Mosh misliti rodila se u bg pa drzi sebi neki status,"jake" mi marke pih.... I jos je u tripu kako je prosla sito i reseto.....eeeeeee svasta.

Back