Šta vas je danas oduševilo?

:ok: :heart:

419894_457033767662018_1714361273_n.jpg

На форуму има тако дивних догађања некад!
Одушевило ме је то што две разумне особе могу мирно и врло пристојно да превазиђу један сукоб, веома ружан, и да уз обострано извињење дођу до пријатељства.

На форуму има тако дивних догађања некад!
Одушевило ме је то што две разумне особе могу мирно и врло пристојно да превазиђу један сукоб, веома ружан, и да уз обострано извињење дођу до пријатељства.

limk molim te

Ispala mi Nokia dok sam vozio bicikli.
Vozim oko 15-20 km/h, udario u rupu, izleteo mi telefon iz gornjeg džepa, pao na asfalt i nije mu ništa! :worth:

... a Panasonic mi spao sa kreveta i crkao... :roll:

Opet isto, ali sad sam išao preko 30 km/h. Taj telefon je neu-faken-ništiv!
Pao je na asfalt i klizao par metara, sav se izgrebao ali i dalje radi. Kad sam se vratio po njega on i dalje blaženo svira mp3.
Kako se nije raspao pri udaru pojma nemam... šta bi bilo meni da sam JA pao.
Više ga ne nosim dok nekako ne zatvorim džep na majici.

Lepo poezija i proza jedne naše pesnikinje iz Australije...Nešto naše tradicionalno što nas vraća prirodi i nevinosti pre pogubnih poredaka koji nam se nameću već 70 godina...Nisam toliki sucker za celu priču ali sam osetio u odlomcima toplinu koju smo izgubili naše drvo je isečeno na k omade..

Већ је јуче било, а не данас... Опет је осетила моје расположење и јавила се.. Нисам јој рекла колико ми је порука значила...
И стојим иза тога да смо често једна душа...:heart:

Analiza pesme "Ide Mile lajkovačkom prugom" :zcepanje:

1. Ide Mile lajkovačkom prugom.
- Mile je budala čim ide prugom, a ne
putem.

2. Ide Mile sa jos jednim drugom.
- I drug mu je budala čim ide sa njim.

3. Ide Mile gori mu cigara.
- Cigara ne gori, nego se puši ili dimi.

4. Ja poznajem mojega drugara
- Pa da ga ne poznaje ne bi mu bio drug

5. Suvo seno košeno.
- Košena je trava, a tek kad se osuši
postaje seno.

6.Tekla reka kroz selo.
- JEDINA ISTINA U PESMI!

7. A u reci riba plovi.
- Kako riba može da plovi? Valjda riba
pliva. Plovi jedino kad je mrtva

8. Nema koj da lovi. - Riba se ne lovi. Nego se peca. Zec se lovi.

9. Nemoj Mile da ostavljaš druga.
- Mile je izgleda gay? :zcepanje:

Prelepo provedeno vreme pored save s nbgd strane uživanje u gledanju oblaka i o sećaju da si makar malo daleko od prljavog grada...Gnev prirode je bio prelep vrtlog oblaka i vrtlog vode se savršeno uklopio nije mi smetala ni kiša ni ništa čak m i se čini da me je sa svežim vazduhom malo i pročistila odličan osećaj kao da sam bio u ''vazdušnoj'' banji..

Intervju sa Neletom Karajlicem. Vratio me u detinjstvo u vreme kad su se tek pojavili. Setih se vremena kad su razbijene moje neke decije teorije da uspesni ljudi koji zavrsavaju fakultete nose hlace i kosulje, povuceni su, ozbiljni i mirni, ne slusaju muziku osim mozda Indekse...
A onda se pojavise oni, pamtim ih jos kao vecito naduvane odlikase najteze sarajevske gimnazije, decu iz dobrih porodica koji su ludi, neozbiljni, drogirani a opet uspesni...
Niko kao oni nije uticao na moje odrastanje. Naucili su me da je sva filozofija zivota tu, najkdalje dve ulice od doma, da je ono lepo meni sasvim moguce ruzno nekom drugom, ono cemu jedni umiru od smeha drugi izbegavaju a opet podjednako su u pravu i jedni i drugi.. I mozda ono najvaznije naucili su me da ne volim ljubavne pesme, tacnije da volim one pesme koje o ljubavi govore na neki drugi nacin.

I odusevilo me to sto je Nele sad jedan lep, sredovecni muskarac a na koju foru je to postao od onog ruznog mladica nemam pojma.

Back