Šta vas je danas oduševilo?

Чињеница да сам се пробудио жив и здрав,

ja se budim mrtav ako ne bolestani boli me patka. nit sam politichar nit sam posten. najs gaj sam bio i vise nisam. kerovi laju na mene sad ja lajem na njih
inache chestitke za zivot i zdravlje. zivi doveka brale.

- - - - - - - - - -

Xaxa ne laje kuče sela radi, već sebe radi...:mrgreen:

ma neli dzulov odmah pored moje vikendice napraviodzukerlaru. dodje jednom u nedelju dana da ih narani a za to vreme ovi urlaju. ovaj dodje taj cchicha, kazwem mu lepo d azbrine kerove ili zovem shintere. opsovao mi onako po srpski sve redom, mrtvo dete na mjcinom gobu i ostale gadosti.
ako policija i shijteri ne odrade posao, ide vazdusna u chelenku za svaku dzukelu.

- - - - - - - - - -

ooooo srbistane

Koji? :lol: 'ocu i ja takvu bateriju :)

@Odusevio mi slobodan dan, slobodne naredne sedmice :srecna:
Postoji takav i moderniji telefon, mm je kupio nedavno, touchscreen je, ima dve kartice i baterija traje 9 dana intenzivnog korišćenja...ali nije uopšte ženski, meni se ne dopada i vrlo je težak. Može da radi i pod vodom , isprobano za vreme tuširanja... Model je EVOLVEO StrongPhone D2

12420_600197046802347_9171022058052850259_n.jpg

Pitam se koliko dugo bi u bilo kom mestu u Srbiji ova granica bila vidljiva...

Ceo današnji dan, vrlo produktivan, čak sam vozio i bajs po kiši :mrgreen: I kao jagoda na torti...Labudovo jezero, prelepa eskapada iz stvarnosti, uz pomoć muzike, kostima, igre i svetlosno scenskih efekata čovek odluta u neko lepše vreme...Utisak da dosta lepih ljudi i žena voli i poznaje pravu umetnost je takođe vrlo ohrabrujući...:klap::klap::klap:

Back