Šta vas je danas iznerviralo?

Poznato je da sam navikao da pišem ne uz glagol sastavljeno. To je jedna ružna navika i pokušavam to da ispravim.

Iznerviralo mi je što mi je na to skrenula pažnju jedna osoba. Ona je možda stota po redu (ili ko zna koja) ali problem je što imam utisak da to i nije dobronamerno, što se toj osobi uglavnom nešto nesvidja i skreće pažnju na negativne stvari

Poznato je da sam navikao da pišem ne uz glagol sastavljeno. To je jedna ružna navika i pokušavam to da ispravim.

Iznerviralo mi je što mi je na to skrenula pažnju jedna osoba. Ona je možda stota po redu (ili ko zna koja) ali problem je što imam utisak da to i nije dobronamerno, što se toj osobi uglavnom nešto nesvidja i skreće pažnju na negativne stvari

Ma daj Vaske ne uzbuđuj se, jezičke i gramatičke ispravke (opomene) u internet komunikaciji su nešto što je krajne ne primjereno, piši samo da je razumljivo a ostalo zanemari...

Neobraćaj pažnju na takve ,jer ima ovde koji imaju i 4 razreda škole koji su mi draži nego ti što izigravaju majmuna da nekoga uče pravilo.Ovo je forum i svako piše kako mu se sviđa ,kome se nesviđa nemora da čita.

Back