Šta vas je danas iznerviralo?

Iznervirao me je danas direktor moje firme. Hteo sam u jednom momentu da ustanem i da mu ...... sve po spisku, kad sam video kako se dere na mog šefa, na ostale zaposlene (mene danas ipak nije dirao :D ) Dva sata nam je dizao pritisak svima (osim ulizicama koji su ga podržvalali :D :D )

(Ja) "Bila je danas jako velika gužva, čekao sam bar dva sata
(Ona) "Eeee u petak nije bila gužva mogao si da izvadiš u petak " (Otkud ona zna da nije bila u petak gužva ???? Nagadja)
(Ja) "U petak sam imao rodjedndan "
(Ona) "Dobro, ajd idi ovo sad iskopiraj pa mi se javi"

Kakva ...... ta naša sekreterica. Samo joj je do neke svadje, raspravjanja.

Kad sam potpisivao ugovor sa firmom, bila je još gora "E sad ću da ti se naj..... Sad ćeš da mi se ovde iznapisuješ ":hahaha:

Vrćamo se sinoć od jednog drugara. Ja veseo opustio se (celo veče sam kod drugara pričao, šalio se, razni wicevi koji su mi padali napamet). Pričam o tome kako je možda i dobro što nas je mačak napustio kad Zvezda osvojila titulu, prekida me brat (koji je takodje Zvezdaš)

"Ćuti šta se dereš..."

Nastavljam ja priču, kako je i u osnovnoj taj zadnji dan bio najlepši. Burazer me opet prekida:

"Jesi li ti pijan, jesi li pio pivo kod Damjana":hahaha: A ja celo veče pio koka kolu i jeo kokice. Iznerviralo me je ta činjenica da brat ima običaj da kad je meni mnogo lepo (kad sam se opustio do daske) da me prekida i da mi diže pritisak:dash: Momentalno prelazim iz stanja radosti-sve mi super u stanje nerviranja, ili čak tuge

Back