Sta vas je danas iznerviralo

Nećemo se vređamo...Ništa nisi shvatila...Pratim ono što me interesuje ono što me interesuje isključim ili totalno ili delimično...Ja bih mogao da kažem da tvoja opsednutost time da uvek budeš u toku izaziva tvoju nervozu i koja ipak kod mene nije prisutna...:D

Nećemo se vređamo...Ništa nisi shvatila...Pratim ono što me interesuje ono što me interesuje isključim ili totalno ili delimično...Ja bih mogao da kažem da tvoja opsednutost time da uvek budeš u toku izaziva tvoju nervozu i koja ipak kod mene nije prisutna...:D

А шта ако ти кажем да имам блиске пријатеље који су остали без ичега. :confused: Морам да пратим, то је основни ред,

Ja imam ljude koji rade u hotelima gde su smeštene izbeglice i par ljudi iz daljeg okruženja koji su morali da napuste domove...Ali nije mi jasno kako se ljudi ponašaju kao da nikada n isu videli poplavu ili da je mogućnost za nju bila minimalna...K'o da su pali sa marsa kunu Boga itd bzvz...Ne razmišljaju koliko smo bili srećni što nas je godinama pa i decenijama zaobilazilo veće nevreme dok smo osećali ''ugodnu bol'' gledajući poplavljene nemačku, češku, ameriku...O azijskim zemljama da ne govorimo..

Ja imam ljude koji rade u hotelima gde su smeštene izbeglice i par ljudi iz daljeg okruženja koji su morali da napuste domove...Ali nije mi jasno kako se ljudi ponašaju kao da nikada n isu videli poplavu ili da je mogućnost za nju bila minimalna...K'o da su pali sa marsa kunu Boga itd bzvz...Ne razmišljaju koliko smo bili srećni što nas je godinama pa i decenijama zaobilazilo veće nevreme dok smo osećali ''ugodnu bol'' gledajući poplavljene nemačku, češku, ameriku...O azijskim zemljama da ne govorimo..

Да, то је увек било негде далеко.

Данас није мој дан.
Прво ми испадне шоља за кафу док сам је прала и окрњи се.
Била је моја омиљена шоља за кафу...сад више није то-то..

После ми се откинула дршка од џезве за кафу...

Ал добро је док су ми то муке...
Видим поплаве и у Македонији...мало је било, мора сад и тамо
:sad2:

Ovo je epidemija:neutral: Ja danas naišao na ''Busplus'' u autobusu odakle oni od prve stanice???:eek: Posle autobus pun staraca ,kao gerijatrija nemam ništa protiv njih ali brate ne mož' disati...Kod sajma se prosipa voda iz kanalizacije smrdii:neutral: Uvek kada koristim bus a ne bajs zažalim grozni su u poslednje vreme, znači već dugo i još moramo da plaćamo karte...:dash:

Zasto bi bilo?Ni ja ne pratim domacu TV, a daleko sam od autisticne osobe.Sta da pratim?Farme i turske serije?Meni takav program upravo sluzi za degeneraciju svesti naroda.Da nemam satelit TV ne bih ni gledala.

Мислила сам на ВЕСТИ, ало!

Узгред, на државној ТВ нема ни фарми ни турских серија.

Stojim veceras deset minuta pored frizidera u prodavnici i ne znam koji sladoled da uzmem. Zaboga, ima ukus pita od jabuka, baklava, pistaci a nema kivi i limum na primer. A nisam hteo opet da uzimam jagoda, visnja, vanila i zuppa inglese, vec mi malo dosadio. Na kraju uzmem neki biskvit, pistaci, lesnik i vanila. Probao a ono ne moz' gore da bude, fuj.

Stojim veceras deset minuta pored frizidera u prodavnici i ne znam koji sladoled da uzmem. Zaboga, ima ukus pita od jabuka, baklava, pistaci a nema kivi i limum na primer. A nisam hteo opet da uzimam jagoda, visnja, vanila i zuppa inglese, vec mi malo dosadio. Na kraju uzmem neki biskvit, pistaci, lesnik i vanila. Probao a ono ne moz' gore da bude, fuj.

Узми било који Штраус и нећеш погрешити, ови Кватро су безвезе.

Данас у градском превозу - стојим у гужви, држим се за шипку, врућина...Замолим 'госпођу' средњих година која седи до прозора да га отвори до краја.

Она не реагује. Ја још једном замолим, краветина се окреће ка мени и каже подругљиво -"Не чујем вас, уопште вас не чујем!"
Ја реко' - "Жао ми је што имате тај гадан хендикеп, пожурите са набавком слушног апарата", нагнем се и бесно отворим прозор до краја, уз тресак.

Којих имбецила има, то је страшно...

Пробај овај, добар је

size_229_150_1398855249grandissimo-cokolada-visnja2.jpg

Danas dosao predsednik kucnog saveta pred nas nekoliko mama sto izvodimo decu u dvoriste i zamolio nas da se ne okupljamo izmedju 16h i 18h casova,jer jednoj komsinici smeta buka koju prave deca,a vecina nas izadjemo u dvoriste oko 17.30.Covek nam je objasnio da mu se zena placuci obratila da prestanemo da joj smetamo u popodnevnim satima.Ok,postujem red,ali sta ce biti kad ta ista doticna osoba pocne da se nervira sto se deca igraju u dvoristu posle 18h casova,hoce li nam onda zabraniti da uopste izlazimo u dvoriste,jer njoj to smeta,nije problem u tome koliko je sati,njoj su izgleda problem deca sto se igraju,bez obzira na kom delu dvorista se nalazili.

Danas dosao predsednik kucnog saveta pred nas nekoliko mama sto izvodimo decu u dvoriste i zamolio nas da se ne okupljamo izmedju 16h i 18h casova,jer jednoj komsinici smeta buka koju prave deca,a vecina nas izadjemo u dvoriste oko 17.30.Covek nam je objasnio da mu se zena placuci obratila da prestanemo da joj smetamo u popodnevnim satima.Ok,postujem red,ali sta ce biti kad ta ista doticna osoba pocne da se nervira sto se deca igraju u dvoristu posle 18h casova,hoce li nam onda zabraniti da uopste izlazimo u dvoriste,jer njoj to smeta,nije problem u tome koliko je sati,njoj su izgleda problem deca sto se igraju,bez obzira na kom delu dvorista se nalazili.

Procitaj gradsku odluku o kucnom redu. Tamo treba da pise kada je tacno period popodnevnog odmora.

...e za to posle vas bas zabole (s'oprostenjem)...neka se nervira...uhhhh sto su mi gadni ti ljudi kojima smetaju deca:evil:

Njoj ,cini mi se smeta sto uopste neko dolazi u dvoriste,i da smeta joj buka koju proizvode deca i ponekad roditelji kad dozivaju svoju decu,kao i oni koji dolaze sa psima i to joj smeta,njoj uopste smeta buka u bilo koje doba dana.
Jednom kad smo se vracali iz kupovine,oko 11h prolazile smo kroz dvoriste,videla sam doticnu na terasi i cula da prica telefonom,malecka je videla jednog komsiju sa psom,dozivao ga je,dete svo radosno sto vidi kucu se nasmejalo i potrcalo prema psu,ona je ustala sa terase i viknula Tisina,pricam telefonom:roll:
Posle cujem da se zalila da smo taj dan napravile neopisivu buku i da ona nije mogla da prica telefonom samo zato sto se moje dete nasmejalo psu?

Njoj ,cini mi se smeta sto uopste neko dolazi u dvoriste,i da smeta joj buka koju proizvode deca i ponekad roditelji kad dozivaju svoju decu,kao i oni koji dolaze sa psima i to joj smeta,njoj uopste smeta buka u bilo koje doba dana.
Jednom kad smo se vracali iz kupovine,oko 11h prolazile smo kroz dvoriste,videla sam doticnu na terasi i cula da prica telefonom,malecka je videla jednog komsiju sa psom,dozivao ga je,dete svo radosno sto vidi kucu se nasmejalo i potrcalo prema psu,ona je ustala sa terase i viknula Tisina,pricam telefonom:roll:
Posle cujem da se zalila da smo taj dan napravile neopisivu buku i da ona nije mogla da prica telefonom samo zato sto se moje dete nasmejalo psu?

...jel ona zivi u prizemlju? kao da pricas o mojoj komsinici...ona je tako "zabranila" da se iko "mota" po dvoristu, jer su tu njeni prozori, pa je dvoriste "njeno" i samo ONA moze tuda
da seta, sedi ako hoce...i td...
..kad su majke sa decom silazile u dvoriste vecito je galamila i svadjala se...srecom mi imamo bas blizu lep i veliki park pa eto mogu deca tamo..ali opet izjavila je nedavno da ona
NIKAD ne bi dozvolila da joj se deca igraju pod prozorom...ustvari ona nije naletela na nekog ko bi joj odrzao bukvicu kao ni toj tvojoj..cuj ne moze da prica telefonom, pa neka udje
u kucu i neka prica..ili neka pojaca telefon curka...jooooooooj sto ne volim te samozive kojima sve smeta i svi im smetaju, a pritom ne vide da sami sa sobom imaju problem i to
veliki...

- - - - - - - - - -

...curka koja mi tamo po fb kometarise nesto sto je sala, kao veliki komplex...eeeeee zivote, izem ti "coveka" koji ne razume salu ni u kakvom obliku sem
kad je sam napravi, makar i kad uopste nije sala sem tom nekom samom:evil:

Back