Sta vas je danas iznerviralo

сваки дан ме нервира једно те исто
време
деца кад неће да раде домаћи
стар грашак који неће да се скува (добро, грашак не кувам сваки дан)
и тако

Naprasila pred vece moje 2 kuce i 3 mace protiv buva - i retriveru pozli, drhtao je strasno . Bas sam se ne samo iznervirala vec i jako, jako uplasila. Bio vererinar i retriver dobio injekciju ( necega, nisam ni pitala sta ) . Valjda ce biti dobro. Svi, sad se brinem za sve jer jedna maca je imala proliv ali one su slobodne u dvoristu i ko zna gde su, nisu bile kuci kad je veterinar bio

pretpostavljao sam da postoji ovakva tema jer moram da podelim ovo sa nekim: sta me nervira? pa upravo sam poludeo pola sata vozeci se u sugavoj 17ici autobusu glupi autobusi je*o ih onaj i ko ih je projektovao i ko ih nam je uvalio, da su valjali ne bi ih mi dobili !;
milion stepeni u njemu, a napolju 20i nesto, sve zbog onog plasticnog dela pozadi gde je motor valjda ili sta znam, koji greje kao furuna !

pretpostavljao sam da postoji ovakva tema jer moram da podelim ovo sa nekim: sta me nervira? pa upravo sam poludeo pola sata vozeci se u sugavoj 17ici autobusu glupi autobusi je*o ih onaj i ko ih je projektovao i ko ih nam je uvalio, da su valjali ne bi ih mi dobili !;
milion stepeni u njemu, a napolju 20i nesto, sve zbog onog plasticnog dela pozadi gde je motor valjda ili sta znam, koji greje kao furuna !

aha, tako bilo i u 707 juce, prokuvala sam

Па отварајте прозоре, људи!

Back