Tsuymish
Buduća legenda
- Poruka
- 31.362
znaci zdravstvo nam je uzas
ustvari sve nam je uzas
bem ti drzavu
ustvari sve nam je uzas
bem ti drzavu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мртвило на овом подфоруму. Где су сви ти људи?
ne mislim da se odviknem od jela nego me nervira to sto stalno nesto zvacem. mozda bi mi bilo isplativije da ponovo pocnem kupovati cigarete 

, a ladno gledam ostale kako googlaju
a i ja bi
, i tako se kidam
, opet sve u krug. 

Jos uvek nista
ali još uvek ništa 
Izasao sam uvrijedjen ne kupivsi nista.

pretpostavljao sam da postoji ovakva tema jer moram da podelim ovo sa nekim: sta me nervira? pa upravo sam poludeo pola sata vozeci se u sugavoj 17ici autobusu glupi autobusi je*o ih onaj i ko ih je projektovao i ko ih nam je uvalio, da su valjali ne bi ih mi dobili !;
milion stepeni u njemu, a napolju 20i nesto, sve zbog onog plasticnog dela pozadi gde je motor valjda ili sta znam, koji greje kao furuna !
pretpostavljao sam da postoji ovakva tema jer moram da podelim ovo sa nekim: sta me nervira? pa upravo sam poludeo pola sata vozeci se u sugavoj 17ici autobusu glupi autobusi je*o ih onaj i ko ih je projektovao i ko ih nam je uvalio, da su valjali ne bi ih mi dobili !;
milion stepeni u njemu, a napolju 20i nesto, sve zbog onog plasticnog dela pozadi gde je motor valjda ili sta znam, koji greje kao furuna !