Sta vas je danas iznerviralo

čičak, meni se čini da si ti mnogo na ovoj temi... i na rupi... nemoj bre toliko da se nerviraš :cmok2:

da ne bude oftopik... studentska služba... mada je to default već... neće da ti izdaju papir za koji si platio i podneo zahtev pre 5 dana, iako treba da ga daju odmah sutradan, dok se ne izvrištiš na njih.... a to što imaš još 2 sata da predaš na drugom mestu za stipendiju, koga boli uvo... srećom na kraju uspeh. :roll:

Bibliotekarke u gradskoj biblioteci. Pustile su me da 15 minuta biram knjige, dok su njih tri ćaskale i pile kafu da bih na molbu da mi neka od njih "upiše" knjige, dobila komentar "Ne radimo. Vidite da je u toku predavanje". I zaista je u biblioteci grupa đaka imala neku radionicu ali zašto nisu okačile na ulazu obaveštenje da biblioteka ne radi, i zašto su me pustile da gubim vreme uzalud. Grrr, treba sve državne institucije privatizovati, pa da vidim da li bi i tada "ladile" u radno vreme i bile neljubazne i drske.

Мене ретко кад нешто изнервира, али сам данас тако била бесна на колеге, и тако се извикала на њих! Еботе, на све пристају, невероватно!!!

како познат осећај :cmok::cmok2::zag:
али зато су ту форумашице да те разумеју ;)

Nerviraju me kreteni koji još uvek nisu naučili da je ovo jednosmerna, i njihov bezobrazluk, da ladno voze i čekaju da ja stanem i pustim ih... e dosta je bilo... od sutra ne stajem...
Pritom su panduri ti koji prvi ovo ne poštuju, a mene zaustavljaju i kritikuju... ma pušite mi ga...:evil:

Back