- Poruka
- 50.342
iskljucili mi telefon i pronadjoh upozorenje pred tuzbu u sanducetu.... zbog 15€ duga![]()
Nema zezanja sa drzavom

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
iskljucili mi telefon i pronadjoh upozorenje pred tuzbu u sanducetu.... zbog 15€ duga![]()

...ćerka...Blokirala me na FB...A ja sam tamo tek toliko prisutna da mogu povremeno da "ždraknem" šta se događa..![]()

...fala Afro...ne pamtim da sam odavno bila ovoliko povređena...razvila sigurnosne barijere , digla bodljikavu žicu za neke ljude iz okoline i mislila da sam neranjiva...a evo dete mi obori sistem u trenutku...

Mleka nema već mesec dana, moram da ustanem u 6, da se nacrtam ispred radnje čim se otvori da kupim Imlekovo mleko 

Pa sta ces joj ti na listi prijatelja?
, ali to nikad nisam niti pokazala direktno, niti sam joj ispirala mozak...Šta se to sad desilo, pa je mene blokirala, to je ključno pitanje...
ja jedva cekam da stignemo do puberteta, moje dete od 3 godine me dovodi do ludila. nikad nisam mislila da covek moze istog trenutka oseca i bes i ljubav... takav kontrast emocija... jedva cekam da poraste ...

Šta se to sad desilo, pa je mene blokirala, to je ključno pitanje...

Mmu joj, pa ona sve pere u hladnoj vodi!!! 

Pa sta ces joj ti na listi prijatelja?
I baš se lepo družimo 
...ali sve sa čime ili kime sam se fizički suočila...