Sta vas je danas iznerviralo

Izjava nekog političara, da li premijera ili koga li, sad malopre na početku tv dnevnika na rts-u 1 je čuh.
- Svakodnevno se ispituju uzroci nestašice mleka i drugih osnovnih namirnica....
:dash::dash::dash:
Ma, daj, molim te... svakodnevno ispituju :dash::dash::dash: Mleka nema već mesec dana, moram da ustanem u 6, da se nacrtam ispred radnje čim se otvori da kupim Imlekovo mleko :dash::dash::dash:
U petak, u megamarketu gledam - raf gde je stajalo ulje - prazan, raf gde je stajao šećer - prazan, raf gde stoje mleka, gugotrajna i frižider sa kratkotrajnim mlekom - prazni... :dash::dash::dash:
A oni svakodnevno ispituju.... :poludeo::poludeo::poludeo:

Pa sta ces joj ti na listi prijatelja?

...a što ne bih bila??! Unazad mesecima jesam i sad me odjednom blokirala! Ne razumem šta to ima da piše ili kakve slike da kači što ja ne bi trebala da vidim??! Uostalom, i do sada sam čitala nekakve kometare, njene ili njenih drugarica koji mi se nisu dopadali, neki su me i ovakvom ostavili :eek:, ali to nikad nisam niti pokazala direktno, niti sam joj ispirala mozak...Šta se to sad desilo, pa je mene blokirala, to je ključno pitanje...
No, da ne davim...Ovo nije rupa...:confused:

E bas sam se iznervirala jutros kad sam utvrdila da je prvi ponedeljak u septembru, sto znaci praznik rada u Kanadi. Doktor me zvao u petak i ostavio poruku na sekretarici da treba da ponovim neke od rezultata koje sam radila prosle nedelje. Nije nista objasnjavao, samo da se javim. I ja jedva docekala danasnji dan da zovem, kad ono, mucak, sad moram da cekam do sutra. Samo se nadam da su bakterije u mokraci pa da hoce da uradi bakteriogram... Da sam bolesna valjda bih to osetila :)

Šta se to sad desilo, pa je mene blokirala, to je ključno pitanje...

...mozda joj je neko rekao da je debilno imati majku kao prijatelja na fejsu a mozda je nasla momka al to ne bi trebalo da te brine - danas je ok imati momka jos u porodilistu...ima i gore - zamisli da imas cerku koja nece da otvori profil na fejsu i koja nema momka

Poslednja izmena:
za sada još nije ništa,...aaaaaaaaaaali,...
kako stvari stojeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,......

koja.gif

Back