Sta vas je danas iznerviralo

Ptica koja cvrkuce ispod prozora svako bozije jutro u 5 ujutro i koja me budi i kad triba i ne triba, ne mogu je vise slusati

Psic kojem je trebalo 8kilometara setnje (bas kad se meni zuri) da se popiski

Ona kosooka u posti kojoj sam tocno 7 puta ponovila da mi ne trebaju markice(da je jos jednom upitala uzela bi ih i zalipila joj usta)

Moje dite koje je tilo nositi u skolu kisobran pod koji moze stati 5 ljudi od 80kg bez problema, a vanka je suncan dan ..objasnjavnje i plac je trajalo cilih 20 minuta
Na kraju sam sebe iznervirala s tim sto sam lupila svojim novim autom u drugi opet moj auto zbog nekih kanta od smeca

Najbolje mi se otic ranit strujom ako ovako nastavi dan

vozac busa na relaciji cacak-bg
on je sve vreme drkao da izvinete 2 mobilna telefona i caskao sa nekim...kisa pada,unutra zapara,sofersajbna zamaglila,a on tako caskajuci mobilnim,navaljivao se preko volana i hvatao neki ugao gde moze da vidi put.
na kraju se dize jedan putnik i ponudi da mu ocisti stakla.,,,
samo kad zivi stigosmo.

budjenje u pola osam...
moje najmaldje dete sto place bez razloga tj.da ga uzmem...
srednje dete pise domaci i ceka sve na tanjiru da mu izdiktiram...
mm bez nekog posebnog razloga ali eto nervira me...

ma danas mi nije dan uopste...zato se spremam da odem malo do grada i dam sebi oduska;)

Pauza u DZ kad joj vreme nije.i moj bistri tata koji meni uvek uvali da idem po njegove recepte :roll:
..ali jos uvek ne mogu da dodjem sebi od jucerasnje situacije sa jednom zenskom osobom(ne mogu je nazvati prijateljicom,jer to od juce definitivno nije) koja me je iznervirala svojim postupkom :evil:
cudo kako neke osobe ne vode racuna o tudjim osecanjima i kako misle da zbog svog "statusa" mogu sebi svasta da dozvole :roll:

Pauza u DZ kad joj vreme nije.i moj bistri tata koji meni uvek uvali da idem po njegove recepte :roll:
..ali jos uvek ne mogu da dodjem sebi od jucerasnje situacije sa jednom zenskom osobom(ne mogu je nazvati prijateljicom,jer to od juce definitivno nije) koja me je iznervirala svojim postupkom :evil:
cudo kako neke osobe ne vode racuna o tudjim osecanjima i kako misle da zbog svog "statusa" mogu sebi svasta da dozvole :roll:

Sto mi je to poznato:zper:

Nagutala sam se dima kao nikad:roll:
Palila neko suvo lisce i grane a one mokre pa nikad da izgore.
A dima koliko hoces ,Vetar vrti na sve strane pa nigde da pobegnem:eek:
A ne smem da je ostavim upaljenu i samu:poludeo::evil:
Ne znam samo koliko sam kruga napravila oko nje .
Gde god podjem ona za mnom:(

Back