Sta vas je danas iznerviralo

Pazite ovo....sinoc, oko 8 uvece mi porodicno otisli do Krnjace na onu cvetnu pijacu, tamo gde se cvece kupuje na veliko. Otisli na 5min, da draga kupi cvece za dvoriste...Ona bira, ja drzim klinca u rukama, stojim sa strane...i odjednom, nenadano osetim da me neko gurnuo od pozadi, pomislim neko me muva, pa pomislim 'ko moze ovde da me zna'..ja da se okrenem kad skontam da me lik udario KOLIMA :eek:...malo samo jace da je to uradio ja polete sa sve detetom u ono cvece, da dete padne po onome, ja sa sto kila na njega, da ga smozdim :sad2:...verujte kakav mi je mrak pao na oci...a on - NISTA, krece covek i ja za njim i svom snagom mu sutnem u zadnji far.....stade on, pogleda me kroz zadnje staklo dok sam mu .....majku i samo dodade gas i odeeeeeeeeeeeeeeee.... Prodavci ga ispljuvase na sva usta...a kod mene - izgleda polomljen palac na nozi....takve bolove sada imam i otok, prst dva puta veci...nadam se da nije polomljen, a ne volim da idem kod doce....Da nisam osetio uzasan bol verujte mi da bih ga izvukao iz onog auta i polomio na sto delova...ok, znam da je tamo haos od guzve, princevi ulaze u pijacu kolima da bi odmah stavili cvece u gepek, da ne nose na rukama, Boze...da mi dete nije bilo u rukama ok, sta da se radi, ali saznanje da sam ga mogao ispustiti i pasti na njega me je zgrozila u trenutku....
Bar je sada ona dobra strana - gospodja me dvori kao pravog, stavlja obloge od crnog luka i tako to...mislim da me voli najvise na svetu!!!!! :per: :cmok2:

Pazite ovo....sinoc, oko 8 uvece mi porodicno otisli do Krnjace na onu cvetnu pijacu, tamo gde se cvece kupuje na veliko. Otisli na 5min, da draga kupi cvece za dvoriste...Ona bira, ja drzim klinca u rukama, stojim sa strane...i odjednom, nenadano osetim da me neko gurnuo od pozadi, pomislim neko me muva, pa pomislim 'ko moze ovde da me zna'..ja da se okrenem kad skontam da me lik udario KOLIMA :eek:...malo samo jace da je to uradio ja polete sa sve detetom u ono cvece, da dete padne po onome, ja sa sto kila na njega, da ga smozdim :sad2:...verujte kakav mi je mrak pao na oci...a on - NISTA, krece covek i ja za njim i svom snagom mu sutnem u zadnji far.....stade on, pogleda me kroz zadnje staklo dok sam mu .....majku i samo dodade gas i odeeeeeeeeeeeeeeee.... Prodavci ga ispljuvase na sva usta...a kod mene - izgleda polomljen palac na nozi....takve bolove sada imam i otok, prst dva puta veci...nadam se da nije polomljen, a ne volim da idem kod doce....Da nisam osetio uzasan bol verujte mi da bih ga izvukao iz onog auta i polomio na sto delova...ok, znam da je tamo haos od guzve, princevi ulaze u pijacu kolima da bi odmah stavili cvece u gepek, da ne nose na rukama, Boze...da mi dete nije bilo u rukama ok, sta da se radi, ali saznanje da sam ga mogao ispustiti i pasti na njega me je zgrozila u trenutku....
Bar je sada ona dobra strana - gospodja me dvori kao pravog, stavlja obloge od crnog luka i tako to...mislim da me voli najvise na svetu!!!!! :per: :cmok2:

Hvala Bogu pa se sve dobro zavrsilo... Kakvi sve kreteni voze... :roll:
:cmok2:

E pa Pele sad uzivaj u zasluzenoj nagradi:bye:
Kad bi samo znao koliko puta sam precutala glupost samo zato sto su mi deca bila tu.
Ali sam se zgrozila od mogucih dogadjaja koji bi usledili da si pao:eek:
Mada roditelji instiktivno u momentu nadju naj bezbedniji polozaj za dete da se ne povredi.
Ali djavo nikad ne spava:besan2::twisted:
CUVAJ SVOG ANDJELA:klap:

E pa Pele sad uzivaj u zasluzenoj nagradi:bye:
Kad bi samo znao koliko puta sam precutala glupost samo zato sto su mi deca bila tu.
Ali sam se zgrozila od mogucih dogadjaja koji bi usledili da si pao:eek:
Mada roditelji instiktivno u momentu nadju naj bezbedniji polozaj za dete da se ne povredi.
Ali djavo nikad ne spava:besan2::twisted:
CUVAJ SVOG ANDJELA:klap:

Nece Pedja nikada nista precutati pa da su deca sto puta tu...Boze kako bih ga prebio samo da nisam imao taj bol prsta...evo sad dodjoh iz Urgentnog - polomljen!!!!! Steta sto mu ne zapamtih tablicu....nasao bih ga ja vec....:think:

Verujem da kad su nasa deca u pitanju postajemo supermeni:zcepanje:
Dali su ti stavili gips:(
Sto ne sutnu njega nego auto:eek:
Sada odmaraj i cuvaj se:bye:

Hvala bogu, nisam u gipsu...rece doca da sam ga dooooobro razvalio (prst)..ufaclovli su me muski...ali sada to vise nije ni bitno... Morao sam u kola da sutnem ne bi li on stao!!! Jer sam bukvalno potrcao za njim jer covek odeeee... I da znas, postajemo i supermeni :super:

Danas u autobusu6 od Ustanicke prema gradu se jedan matorac okomio na klinca od nekih 15 god.Te nemate kartu,te ovo pa ono. Posto je sedeo do prozora gurne dete da bi ustao.
Kad je mali prigovorio ovaj poce da ga mlati.Kao on radi u gsp-u i na duznosti je a da nije sve bi mu koske polomio.E je..la sam mu mamicu.Malo je falilo da ga bijem.Bukvalno sam ga uhvatila za jaknu i odvojila od deteta.
A decko pokrio rukama glavu i sav se skupio.
I kao sto kod nas biva svi u busu gledaju svoja posla tek po neko dobaci:"pa nemojte gospodine"
Sisli smo na istu stanicu i on ce meni zapamtices me.
E kad ga tek onda nisam omlatila.Dade mi Bog neku snagu i hrabrost da je to neverovatno.
Inace se nikad u zivotu nisam potukla:zper:

Uuu brate mili, kako bih mu nalupala šamare... takvi su kukavice..
Posle jednog šamara bi deda bio manji od makovog zrna.. sramota, na detetu je našao da se iživljava.

Back