Sta vas je danas iznerviralo

Pa kupi polovne, pobogu. :roll: Kopiraj ih i pljuni u facu onom ko se tome protivi.:cool:

Paaaaa,ne mogu polovne,zato što je prošle godine izdavač za npr.matematiku bio Klett,a ove Zavod...Ili obrnuto....I za mnoge druge predmete...:cool:

Razredni mog sina je u dva sedma razreda rekao da uzmu Zavodov udžbenik i ne znam čiju zbirku,a u trećem odeljenju da uzmu sve Kreativnog centra,recimo....:(

Kako sledeće godine te knjige prodati i kome?

Изнервирао ме млађи син који је отпутовао у друго место са другарима на журку и два сата не одговара на мобилни који му звони!!! :besna:
Била сам очајна! На крају дозовем једног од другара, њима лепо, па заборавили да јаве да су стигли...

Кад се сутра врати, закључаћу га у собу и до женидбе неће мрдати!!! :rtfm:

Изнервирао ме млађи син који је отпутовао у друго место са другарима на журку и два сата не одговара на мобилни који му звони!!! :besna:
Била сам очајна! На крају дозовем једног од другара, њима лепо, па заборавили да јаве да су стигли...

....joj, Vanda draga, to je tek početak....koliko puta sam dozivala sve drugarice
redom....a ni jedna ne odgovara na pozive....jer naravno sve strpaju u jednu tašnu
pa nju negde zabiju da im ih neko ne pokupi.....:mrgreen:
...e, onda sam bila toliko ljuta da sam rekla, kako ću im lepo uzeti telefone
i nema mrdanja iz kuće posle 22h...da vidiš kako su se brzo dozvale pameti...;););)

kada smo se pre par dana našli u jednoj diskoteci gde su noas krajnje javno osim pićem nudili na poslužavniku još kojekavim hemijskim izazivačima sreće..šlogirali ...istu rečenicu je i moj muž rekao ćei stim što je bio malo popustljiviji a onda kako tii muž kaže...:hahaha:

Isti onaj koji me nervira poslednju godinu i po skoro svaki dan.
Ako je u kuci to je dete bez greske, pazljiv, tolerantan, poslusan. Cim izadje van, racunajuci i skolu, kao da se promeni sasvim. Problem za problemom.
Uopste ne znam sta to znaci. Zasto je u kuci tako fin a zasto u drustvu i na nastavi tako problematican.
Bez preterivanja mogu reci da mi je sve ovo pocelo uticati na zdravlje. Prvo male uobicajene brige, pa stresovi, nesanica, a sad sam sigurna da ako nastavi ovako jos samo pola godine da cu zaista imati prave probleme. :(

Back