gost 216949
Buduća legenda
- Poruka
- 31.866
Ovo belo g`no!!! ...kad ce jednom prestati!!!...Bre, ni ovaj Bog nas vise ne voli...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nema smisla stvarnoPa ne igram se sa njima zato sto sam neodgovorna nego zato sto nemam da platim. Placam koliko mogu svakog meseca.
Jao grozno, pa sta sada rade ti ljudi?
Ja tako i radim, placam svakog meseca koliko mogu. Do sada me nisu dirali. Mislila sam da im je to standardna procedura, da ne diraju one koji bar nesto placaju, ili one kojima se nije nakupilo nesto nenormalno, tipa 100 000 din.
Ne znam sta se desava. Djilas je pre neki dan plamudio na TV da ce krenuti da se obracunavaju sa bogatasima koji imaju para a nece da placaju. Ne znam da li su mene uracunali u bogatasa samo zato sto zivim u centru grada.![]()
nema smisla stvarno
mislim logicno je da neko ko placa odredjen iznos mesecno ocigledno ne moze vise da izdvoji u tom trenutku
dusu ce ljudima da uzmu
sve je gore i gore
![]()
idi jedi!![]()
jel ti krivo?![]()
jeste...
a nije ti prvi put da me zavodis sa kajmakom i lukom..![]()
Ne znam ni ja. To je izgleda nova politikaValjda nema dovoljno para u budzetu, sta znam jos nekome se ide na Kubu za drzavne pare.
Ali razgovarala sam sa sluzbenicom da placam na rate. Doduse, ova opomena koju ti posalju je vise da te uplasi, ja sam ise istripovala da to znaci da ce da seku odmah. Ali nije. Salju to da bi ljudi platili malo vise. Sta znam. Jos mi je neki an saltru rekao, ako nemate da platite, po sudskom postupku se dolazi u stan i zaplenjuju vam se stvari.
A pritom, racun jeste ogroman za moje prilike, ali definitivno nije nesto od cega ce drzava da profitia (dvadesetak hiljada dinara).
I tako...
šta bi s onim: prijatelj mog prijatelja je i moj prijatelj?
Šalim se...i meni se nedavno slično desilo...![]()
Nemoguce sa ovom nadobudnom kvazi ribom![]()
Moracu psihicki da se spremim za ponovni susret sa njom![]()