Valeria
Elita
- Poruka
- 20.300
Неки тип на послу рекао да је Србин, а потписује се латиницом.![]()
Odmah ga proterati iz zemlje i zapleniti sve papire ispisane tim strašnim pismom, latinicom

(p.s. I ja se potpisujem latinicom

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Неки тип на послу рекао да је Србин, а потписује се латиницом.![]()
Odmah ga proterati iz zemlje i zapleniti sve papire ispisane tim strašnim pismom, latinicom![]()
![]()
.
(p.s. I ja se potpisujem latinicom)
Није страшно али је жалосно. Данас туђе писмо, сутра туђа вера. После се питамо зашто нас нема.Ne vidim nista tako strasno u tome![]()
Чега се паметан стиди...(p.s. I ja se potpisujem latinicom)
Није страшно али је жалосно. Данас туђе писмо, сутра туђа вера. После се питамо зашто нас нема.
Чега се паметан стиди...
Vidiš da se stidi...Stidim se![]()
Kakve to veze ima sa nacionalnošću...
I ja pišem latinicu... lepša mi je... elegantnija...![]()
Није страшно али је жалосно. Данас туђе писмо, сутра туђа вера. После се питамо зашто нас нема.
Чега се паметан стиди...
I ja bih se rado smejala sa tobom... Podeli svoju radost sa nama...![]()
e sad ga pretera stvarno
uspeo si da me iznerviras malo![]()
priznaj da si vanzemaljac isto kao i mi ostali gresnici sto pisemo latinicu
jos ako nisi pravoslavka...tesko tebi
Ma pusti, ako on misli tako...
P.S. I nemoj da se nerviras, koliko sam procitala, trudna si![]()
Жао ми је, али моја радост је моја Марина и са никим је не делим.I ja bih se rado smejala sa tobom... Podeli svoju radost sa nama...![]()
Жао ми је, али моја радост је моја Марина и са никим је не делим.Марина, мој анђео, моја принцеза.
Синоћ сам мислио да је крај наше љубави али смо ипак решили проблем. Да, јесам радостан.
![]()
Жао ми је, али моја радост је моја Марина и са никим је не делим.Марина, мој анђео, моја принцеза.
Синоћ сам мислио да је крај наше љубави али смо ипак решили проблем. Да, јесам радостан.
![]()
хвалаE bravo za tebe i Marinu![]()
![]()
Ако волиш тројке, можда и размислимA baš mi fali jedna marina... e ebi ga...![]()