Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Opet ona opaka bolest...
Sada je tetka u pitanju...![]()
E ebi ga... u p.m....
Baš ih poteralo...

Ne znam kako da te utešim... sem da ti kažem da tek sad vidiš koliko je samo zdravlje bitno u životu...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opet ona opaka bolest...
Sada je tetka u pitanju...![]()
Неки тип на послу рекао да је Србин, а потписује се латиницом.![]()
E ebi ga... u p.m....
Baš ih poteralo...
Ne znam kako da te utešim... sem da ti kažem da tek sad vidiš koliko je samo zdravlje bitno u životu...![]()
Неки тип на послу рекао да је Србин, а потписује се латиницом.![]()
Kakve to veze ima sa nacionalnošću...
I ja pišem latinicu... lepša mi je... elegantnija...![]()
E sad me svi napadnite, ali i ja se potpisujem latinicom![]()
Na koncertu suvise vesela teta sedela tacno pored mene i toliko skakala po stolici,tresao se ceo reda ja pokusavala da napravim par cistih snimaka....
nema sanse.
2 seljancure zapalile cigaretu meni ispred nosa, i to krdza neka,smrdiiijednu zamolim da ugasi jer imam astmu,ok,poslusa me. Druga,posle nekog vremena,kao nije cula i zapali ladno,i ja i njoj kazem da imam astmu i da ili da je ugasi ili da izadje napolje da pusi.Ugasila je,al' nije joj bilo pravo
'Bem ti pusace
neki stvarno ne postuju nikog.
Na koncertu suvise vesela teta sedela tacno pored mene i toliko skakala po stolici,tresao se ceo reda ja pokusavala da napravim par cistih snimaka....
nema sanse.
2 seljancure zapalile cigaretu meni ispred nosa, i to krdza neka,smrdiiijednu zamolim da ugasi jer imam astmu,ok,poslusa me. Druga,posle nekog vremena,kao nije cula i zapali ladno,i ja i njoj kazem da imam astmu i da ili da je ugasi ili da izadje napolje da pusi.Ugasila je,al' nije joj bilo pravo
'Bem ti pusace
nema sanse.
'Bem ti pusace
E alex nisi u pravu...
Pa koncertne sale su ogromne... cigara se ne oseti toliko...
Ja nisam neki pušač, npr.danas nisam ni jednu... ali kad bi mi neko tražio da ugasim, ne bi je ugasila nema šanse...
Pogotovo ne na koncertu...
Ok, deca, bolesni i tako to...![]()
Cicak,citaj ceo post i ne staj mi na zulj,veceras ujedam
SEdela sam,one su sedele tacno malo ispred mene i ispod.Dim je isao meni u lice.Sa astmom,sta je trebalo da radim??? DA cutim??? Ma nema sanse.
Ja sam zivac i ne volim kad mi smrde pred nosom.Nemoj se ljutiš... ali i mm ima astmu, i nikad to ne bi uradio...
Ali ne bitno...
Neću da se srdiš... vidim da ti nije dan...
Pozzz...![]()
Položićeš sledeći put 100%... videćeš...
A i ako si ga naučila, ne moraš više učiti, samo ponavljaš...
Dobila si bre na vremenu...ne sekiraj se...
![]()
Alex, sasvim je u redu ako ti ne odgovara nečije pušenje da zamoliš da prestane, posebno što imaš astmu. U civilizovanim zemljama je pušenje na javnom mestu odavno zabranjeno.