- Poruka
- 28.780
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je taj ''ratnički mentalitet''. Mnogi su ovde još uvek željni rata. A znaš kako kažu, pazi šta želiš, možda ti se i ostvariBacanje petardi. Nikad me to nije impresioniralo. Kao klinci smo ortak i ja kupovali i eksperimentisali sa barutom, pravili neke svoje bombice... poenta je bila da to izgleda lepo i zanimljivo, a ne da stvara buku i plaši komšiluk.
A šta reći o odraslim ljudima koji svojoj deci svake zime nakupuju po deset i više kutija, pa se to baca na sve strane? I svi okolo ćute i trpe.
Dobila sam resenje za socijalnu pomoć, tačnije, produžili su mi socijalu posle 3 meseca zakonske "pauze", datiranu od 4. januara, dobila sam ga u ruke pre 4 dana i mislila da ću dobiti socijalu od 13.11.18. do 31.12.18.
Ali, u pošti mi rekoše da nemam uplatu.
Ovo može samo u Srbiji.
Kako ću preživeti nemam pojma.
O Srbijo, nemajko!
Ne kontam što bi ti se neko ''smejao'''...Ono što primećujem je da jako mnogo ljudi ovde ne radi ništa 24 sata i gura nos u tuđa posla ne da bi pomogli drugima nego da bi davali savete koji se ne traže ili da bi se ''ismevali'' sa nekim, ne shvatajući kako su oni zapravo jadni i bedni.Neki ..... mi došao oko stana da se smeje. Zato ću se i odseliti jednoga dana. Zato što svaki ..... može da mi stane oko stana i da se smeje. Sva sreća pa sam se poprilično smirio prethodnih godina, pa sad tu iz stana nema bilo šta da se čuje što bi bilo predmet komentara i smejanja raznih ljudi koji me mrze
Ne kontam što bi ti se neko ''smejao'''...Ono što primećujem je da jako mnogo ljudi ovde ne radi ništa 24 sata i gura nos u tuđa posla ne da bi pomogli drugima nego da bi davali savete koji se ne traže ili da bi se ''ismevali'' sa nekim, ne shvatajući kako su oni zapravo jadni i bedni.