Šta vas dovodi u stanje ludila?

Bubuljica! Ja imam cisto lice, hvala Bogu na tome, a onda kad mi to najmanje treba, jedna bubuljica se napravi pametna pa izadje na sred lica, tako da je bas svi moraju videti! Sve cisto, sve u redu, samo ta jedna odvratna spodoba ponosno stoji na mom licu i skrece paznju na sebe! Pih!

Muve i komarci- mislim da su to najdosadnija stvorenja na planeti Zemlji! A ja sam slucajno alergicna bas na njih! I koliko puta legnem da spavam i cujem ono njihovo zujanje, pa onda kao pomahnitala jurcam po sobi ne bih li im dosla glave! A da ne pominjem koliko mrzim kad me ujedu! Jer mene onda ne svrbi samo tamo gde je ujed, nego na jos 15 mesta, jer sam alergicna. Ludilo!

Kad ljudi koriste reci koje ne razumeju ili reci koje su nepotrebno dugacke! Umesto "kardinalno", zar ne zvuci jasnije "bitno", ili "vazno" ili neka treca jednostavna rec? Ili kad neko upotrebi rec "glorifikuje" umesto "slavi" ili "velica"... Sta je s ljudima? Zar stvarno misle da ih dodatno lomljenje jezika cini pametnijim, da ne kazem "elokventnijim"!?

Salteruse na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu! Oh, Boze, drmni jednu munju i spali ih jednom zauvek!!! Doduse, ima jedna plava teta tamo, koja je ljudina od coveka, nju bih postedela! A ove ostale neprijatne, bezobrazne, samonezadovoljne, iskompleksirane, drske i nesposobne vestice- na lomacu!

Oni koji mrze Zvezdu zato sto vole Partizan, i obrnuto! Kakva je to glupost, nikad mi nece biti jasno! Ja navijam za Zvezdu, uvek i bez pogovora. Ali kad Partizan igra sa strancima, i naravno ako taj rezultat nikako ne utice na Zvezdin plasman, ja navijam za Partizan. I nije me sramota da priznam, da sam Partizanov tim koji je predvodio Brkic znala napamet i pratila svaku utakmicu. I bila sam jako utucena kad su Brkica ubili. A znam ljude koji su reagovali u smislu- "pa sta- on je grobar"! Koliko je to odvratno, ja nemam reci. Takvi ljudi su mi zastrasujuci!

Back