Gwinet
Početnik
- Poruka
- 18
One male slike za licnu kartu ili za pasos! Ne znam je l' to do mene, ali ja na njima nikad ne licim na sebe. I svaki put kad moram da se slikam, ja se unapred iznerviram. Onda se slikam tri puta, pa biram najmanje zlo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na zalost...Ali ima jedna dobra strana toga- mene izludjuju samo gluposti, detalji... pa me ne drzi dugo. :-)
Blago tebi......a mene drzi po sat, dva, pojela bih samu sebe, i onda naravno trazim spas u cigaretama........znam nije zdravo, al pomaze!
Cao, e svaka ti cast Gvinet, utesi me sa par reci....ha,ha,.....ma nekad mislim pojela bi vola, a onda se opet latim cigare.......nekad me stigne i to zvakanje, a pitam se sto sam jela kad nisam bila gladna, mada to izbegavam. Uglavnom deca ma izlude zavcas, a da su bas deca i nisu to su bre cure, a gore od male dece, katastrofa.Ma boli te uvo, ako nista- cigarete bar ne goje! Zamisli da se prezderavas kad god si nervozna... uzas! A sto se tice stetnosti cigareta- pa od necega moras umreti, zar ne?![]()
To mu onda dodje sve i svi, ako sam te razumela.......dobro ajd bas ne bukvalno ali tu je negde. Pa ti ces onda izludeti, ne obracaj puno paznju na te "sitnice", vice ti lakse.swe shto je neprawedno i pokwareno-lazowi,lopowi,ulizice,newinashtZa,osobe koje ogowaraju iza ledja!!!!
Ja ga se uzasno plasim, mislim da od tog stvora nema nista odvratnije..........bljak!:shock:SHISHMISH
Ja ga se uzasno plasim, mislim da od tog stvora nema nista odvratnije..........bljak!:shock:
Ups, izvini, ali stvarmno je grozna ta zivotinja, e sad nisam se setila tebe, ali birao si sam svoje ime.....ili mi se cini? A ako ces mi reci da je lepa ta zivuljka, onda, neznam sta ti rekla.Ja nisam stvor !!! ja sam obichno ne slatko bice !!!
Kako bre da zaboravim, kad samo pomislim kako izgedaju vec se najezim!:mad:ups nishta !!! Shishmish je charobna zivotinja !!!!
zaboravi na shishmishe !!!
U stanje ludila me dovede "lepljiva", koja zaključava teme bez velikog razloga. Strašno! Mnogo forumaša nema više želju da otvara bilo koju temu. Imam utisak da u tome uživa. Zbog čega je zatvorila temu : " u ime nas 50 i neke", to samo ona znaНишта...
U pravu si skroz ja sam danas poludela, probala opet da postavim istu kad ona zakljuca, ja neku drugu slicnu, opet zakljuca, dade mi neke opomene, cuda, da neverujes. E tacno sad mi je jasno sta me danas izludelo,nepravda!U stanje ludila me dovede "lepljiva", koja zaključava teme bez velikog razloga. Strašno! Mnogo forumaša nema više želju da otvara bilo koju temu. Imam utisak da u tome uživa. Zbog čega je zatvorila temu : " u ime nas 50 i neke", to samo ona zna.
Strašno....strašno!!! Ja neznam da li je to muško ili žensko, ali zatvoriti temu koja se razvija, i koja ima 15.000 posetilaca, mislim da je to posesivnost i ko zna šta još. Razumela bih da hoće nekim savetom da nas usmeri ili edukuje, ali bez komentara zatvarati teme, ja to ne razumemU pravu si skroz ja sam danas poludela, probala opet da postavim istu kad ona zakljuca, ja neku drugu slicnu, opet zakljuca, dade mi neke opomene, cuda, da neverujes. E tacno sad mi je jasno sta me danas izludelo,nepravda!:-(:-?