Šta vas dovodi u stanje ludila?

Ma boli te uvo, ako nista- cigarete bar ne goje! Zamisli da se prezderavas kad god si nervozna... uzas! A sto se tice stetnosti cigareta- pa od necega moras umreti, zar ne? :lol:;)
Cao, e svaka ti cast Gvinet, utesi me sa par reci....ha,ha,.....ma nekad mislim pojela bi vola, a onda se opet latim cigare.......nekad me stigne i to zvakanje, a pitam se sto sam jela kad nisam bila gladna, mada to izbegavam. Uglavnom deca ma izlude zavcas, a da su bas deca i nisu to su bre cure, a gore od male dece, katastrofa.:(

U stanje ludila me dovede "lepljiva", koja zaključava teme bez velikog razloga. Strašno! Mnogo forumaša nema više želju da otvara bilo koju temu. Imam utisak da u tome uživa. Zbog čega je zatvorila temu : " u ime nas 50 i neke", to samo ona zna:(.
U pravu si skroz ja sam danas poludela, probala opet da postavim istu kad ona zakljuca, ja neku drugu slicnu, opet zakljuca, dade mi neke opomene, cuda, da neverujes. E tacno sad mi je jasno sta me danas izludelo,nepravda!:(:-(:-?

U pravu si skroz ja sam danas poludela, probala opet da postavim istu kad ona zakljuca, ja neku drugu slicnu, opet zakljuca, dade mi neke opomene, cuda, da neverujes. E tacno sad mi je jasno sta me danas izludelo,nepravda!:(:-(:-?
Strašno....strašno!!! Ja neznam da li je to muško ili žensko, ali zatvoriti temu koja se razvija, i koja ima 15.000 posetilaca, mislim da je to posesivnost i ko zna šta još. Razumela bih da hoće nekim savetom da nas usmeri ili edukuje, ali bez komentara zatvarati teme, ja to ne razumem:(. Možda ona razume:(? Možda....

Back