Van_Helsing
Elita
- Poruka
- 23.543
Ммм, ништа. Лајковала ми је пост, ја кликнуо, профил откључан. Само кажем.Pa? Šta hoćeš reći?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ммм, ништа. Лајковала ми је пост, ја кликнуо, профил откључан. Само кажем.Pa? Šta hoćeš reći?
SumLjiv si ,..Ммм, ништа. Лајковала ми је пост, ја кликнуо, профил откључан. Само кажем.
Ako ti neko lajkuje post, to znači da se slaže sa napisanim, a ne da se zagledala u avatar. Kako čudno neki doživljavaju smajliće!Ммм, ништа. Лајковала ми је пост, ја кликнуо, профил откључан. Само кажем.
Alex-e, Alex-e, a sto si ga onda ti zakljucao?Ево један под могућих ЉИС одговора за такве профиле
Хоћу да се .. ал нећу да ми ....
Ово је требала бити интерна шала, не видим разлог да тебе толико погађа??Ako ti neko lajkuje post, to znači da se slaže sa napisanim, a ne da se zagledala u avatar. Kako čudno neki doživljavaju smajliće!
a ti si mu poverovala ? da mu je to bila zadnja namera ?Ako ti neko lajkuje post, to znači da se slaže sa napisanim, a ne da se zagledala u avatar. Kako čudno neki doživljavaju smajliće!
Кликнуо сам и на твој профил, видим да је откључан. Да ли сам смео??Ako ti neko lajkuje post, to znači da se slaže sa napisanim, a ne da se zagledala u avatar. Kako čudno neki doživljavaju smajliće!
e, sad si stvarno jako sumnjiv,..Ово је требала бити интерна шала, не видим разлог да тебе толико погађа??
Ustao na lijevu nogu, a? Šta ima bilo koja poruka da me pogađa? I kakva je to interna šala kada na nju nema ni jednog odgovora? Interno se sprdas sa sobom?Ово је требала бити интерна шала, не видим разлог да тебе толико погађа??
Pa šta ima? Ništa. Šta ti znači klikanje na profile?Кликнуо сам и на твој профил, видим да је откључан. Да ли сам смео??
Alex-e, Alex-e, a sto si ga onda ti zakljucao?
Valda si stara kajla sa Serbian Cafe-a.
nemojte, molim vas teške reči ovde,.. Ovo je ozbiljna tema na ozbiljnom pedefaj-u.Ustao na lijevu nogu, a? Šta ima bilo koja poruka da me pogađa? I kakva je to interna šala kada na nju nema ni jednog odgovora? Interno se sprdas sa sobom?
A, tu smo dakle.... пола пола (за)откључано
Jedna mLogo , ali bas mLogo ljuta forumasica je prokomentarisala moj profil, kada sam hteo pogledati njen ocekovano je bio zakljucan.Mislim da je pitanje za ovaj pe-de-faj (popularno za pdf ili podforum) , ali ne marim i ako nije. Prebacite.
Na svim mrežama, na ovakvima naročito, gde je zabava glavna Suština bitisanjam najzanimljiviji su ljudi - barem meni.
O svim temama koje se ovde pokrenu se mogu naći bolji izvori na Netu, ali upoznavati ljude je kao "večito novi i nepoznati svetovi" (što bi lepo reko Antić).
Daklem, molim za objašnjenje zašto zaključavate svoje naloge (profile) ovde ?
ja najviše gledam statistiku na profilima ,..Pa šta ima? Ništa. Šta ti znači klikanje na profile?
nije za'ebana,.. samo je ljuta ? (to je trenutna emocija,.. a ona prvo - nijeJedna mLogo , ali bas mLogo ljuta forumasica je prokomentarisala moj profil, kada sam hteo pogledati njen ocekovano je bio zakljucan.
Kliknem na ono što je trenutno najčitanije, tj. komentarisano. Kada mi je dosadno pokušam na nekakve teme za zezanje, ali je tamo uvijek interno ptičije društvo, koje vrlo brzo učini da se osjećam kao uljez.
Ustao na lijevu nogu, a? Šta ima bilo koja poruka da me pogađa? I kakva je to interna šala kada na nju nema ni jednog odgovora? Interno se sprdas sa sobom?
Мислим да овде можемо да се заутавимо, ок?Pa šta ima? Ništa. Šta ti znači klikanje na profile?
Ne mi. Ti. Ti si zaustavljen.Мислим да овде можемо да се заутавимо, ок?
Hehe, pokazace vreme.nije za'ebana,.. samo je ljuta ? (to je trenutna emocija,.. a ona prvo - nije)
Izvini, glava me boli, pa sam malo nervoze istresla na tebe.Ne mi. Ti. Ti si zaustavljen.
da,.. dobra ideja za drugu temu: zašto ljudi pišu u množini. Persiraju sebi, ili traže pomoć ?Ne mi. Ti. Ti si zaustavljen.
Ne primaju te u drustvo? AuuuuKliknem na ono što je trenutno najčitanije, tj. komentarisano. Kada mi je dosadno pokušam na nekakve teme za zezanje, ali je tamo uvijek interno ptičije društvo, koje vrlo brzo učini da se osjećam kao uljez.
Бар нека корист. Ок, не замерам.Izvini, glava me boli, pa sam malo nervoze istresla na tebe.
Zamisli. Nisam mogla vjerovati. Osvetila bi se ja, raščerupala pticu, ali sam relativno nova ovdje, pa ne ide.Ne primaju te u drzstvo? Auuuu