Sta vam to vredi

generalno nebitno
zenama je muskarcev kesh najbitniji i jedini bitan a to kako karas jedino vazno da dete mozes da joj napravis
mozes s tim udatima da budes svaler sa strane kad ih bas zasvrbi ili im dosadno pa im dobro naplati nek sve one placaju i kupuju ti poklone i tako
zigolo

Ja sam kod sebe provalio da najbolje jebbem. I sta ja od toga imam u buducnosti kod zena?

E sinke kakva su to pitanja,pa imas dobar keks,mnogo podanica,mozda navatas i neku po sopstvenom ukusu onako domacinsku da ti supu kuva i noge masira,mozda si slucajno i caca posao,msm statisticki govoreci ko zna od onih silnih udatih koja ne prijavljuje malog sinketa muzu(znaci jos gene siris i ne trosis se),onda mozda navatas neku matoru babu sa kesom,eto sta ti sve pruza magija tvog dodira :lol:

E sinke kakva su to pitanja,pa imas dobar keks,mnogo podanica,mozda navatas i neku po sopstvenom ukusu onako domacinsku da ti supu kuva i noge masira,mozda si slucajno i caca posao,msm statisticki govoreci ko zna od onih silnih udatih koja ne prijavljuje malog sinketa muzu(znaci jos gene siris i ne trosis se),onda mozda navatas neku matoru babu sa kesom,eto sta ti sve pruza magija tvog dodira :lol:

E magija. Mnogi su pokusali ziveti od svog kurcca, pa su na kraju ziveli od svojih ledja. Nema kod vas nista, vi smo sebi sve nosite.

- - - - - - - - - -

To ti je jedini talenat?

To mi je najmanje talenat vise sposobnost

Back