Sta vam smeta

Da se vratimo na temu.
Meni smetaju muskarci koji misle da je sve u keshu. Pa je onda meni bez veze da flertujem sa njima, posto oni misle da sam udavaca koja trazi sponzora i onda sve ostaje na mucku. Isto tako mi smeta kada muskarac sam pretpostavlja da zena koja je presla neke godine sasvim sigurno mora traziti muza i oca svoje dece, pa on tako neodoljiv mora da se cuva, ne razmisljajuci da ona mozda uopste ne razmislja tako. da li muskarcima majke truju mozak time, da li im ocevi truju mozak time, ili sami sebi naduvavaju ego glupostima. ne znam. eto, to mi smeta. glupost, sklonost nekakvim idiotskim shvatanjima i tako.

Da se vratimo na temu.
Meni smetaju muskarci koji misle da je sve u keshu.

Mislis smetaju ti oni koji su na vreme provalili da ih zene gledaju kroz kesh i po tome cene i svrstavaju u kategorije?

Naravno da ce cure biti i sa siromasnim kad ne mogu do bogatog, jer i zene imaju na neki cudan nacin potrebe, ali bogati su uvek prioritet.
A tu ne treba ni Sinnke ni Pera ni Mika da se to vidi i da se to pokaze. Svaki covek koji ima oci i cak ne mora imati ni prosecnu inteligenciju da bi to shvatio. Dovoljno je da se druzi, okrene malo oko sebe, pogleda okolinu, a da ne govorimo da izadje u diskoteku i da mu bude sve jasno.

Ocekivala sam vec ovakav odgovor. Mogu samo reci tuzno, posto se to sve svede na sledece-oni koji beze od sponzorusa i udavaca na kraju sa takvima izavrse, posto se one ne libe da ih muvaju, ne razmisljaju o tome. Zasto se onda uopste i gnjave, muskarci mislim? Mada, otvara mi se sada pitanje, ako zaista trazite neku koja to ne gleda i kog razloga imate potrbu da sami govorite koliko novca imate? Zasto ne zavodite normalno obuceni, na mestima koja nece otkriti vasu finansijsku situaciju, pa ako devojka prodje, pokaze da nije zponzousa izadjete sa novcem, ono ozenite je, pa pokazete racun u banci. Ako bezite od sponzorusa ne maste karticama svakoj devojci. Tuzno.

Ocekivala sam vec ovakav odgovor. Mogu samo reci tuzno, posto se to sve svede na sledece-oni koji beze od sponzorusa i udavaca na kraju sa takvima izavrse, posto se one ne libe da ih muvaju, ne razmisljaju o tome. Zasto se onda uopste i gnjave, muskarci mislim? Mada, otvara mi se sada pitanje, ako zaista trazite neku koja to ne gleda i kog razloga imate potrbu da sami govorite koliko novca imate? Zasto ne zavodite normalno obuceni, na mestima koja nece otkriti vasu finansijsku situaciju, pa ako devojka prodje, pokaze da nije zponzousa izadjete sa novcem, ono ozenite je, pa pokazete racun u banci. Ako bezite od sponzorusa ne maste karticama svakoj devojci. Tuzno.

Odmah da kazem ja ne spadam u takve. Ne muvam garderobom a i ne muvam dugo, uvek sam bio orijentiran na cure ono vidimo se ona kaze da se zeli istorbat i ja joj odmah pomognem u tome.

A ti tipovi muvaju na taj gore tvoj opisan nacin jer je jedini izvediv, odnosno jedini sa kojim imaju sanse.
Seljaci prvi pocinju spiku o novcu jer nemaju pristup pa im je to jedino o cemu znaju pricat. Njih izostavljam jer me dudubani ne zanimaju.

Ja govorim o curama koje u prici npr. o labudovima ili necem nevezanim za imetak uvek ubacuju kesh, te di radis, pa kolka je plata, i uvek imaju postapalicu "uspeo uspela", to sam vec negde rekao

Back