Sta vam se svidja na vasem muskarcu, a sta ne?

Svidja mi se njegovo telo, odanost, to sto ga ne smara da se igra sa decom, to sto nije posesivan, sto se bavi sportom i uvek je spreman za neke akcije, nije tip sa daljinskim uvaljen u kauc,..
Ne svidja mi se to sto svaku primedbu dozivljava kao napad, to sto ume da bude naprasan, njegovi politicki stavovi su mi blago jezivi.

Kad sam dobro raspoložena sviđa mi se sve.
Kad nisam onda mi se malo šta sviđa.
Najviše volim njegov čvrst karakter, inteligenciju, smisao za humor, što me jako dobro poznaje i oseća, uvek zna kako treba sa mnom. Jednom rečju - vrti me oko malog prsta sa lakoćom.:lol:
Sviđa mi se i što me poštuje, uvek se konsultuje sa mnom i uvažava moje mišljenje, što je postao mekši i tolerantniji od kako smo zajedno, napravila sam od njega medu koji je opasan, ali ume i da bude mek i nežan.:super:
Ne znam šta mi se ne sviđa...:think: Izgleda da sam dobro raspoložena.:cool:

Volim pre svega njegove oci i ruke, tako su snazne....
I sto ima tako veeeeeeliko srce, najvise od svega volim sto je tako dobar i pametan i duhovit i lud :heart:
volim njegov praktican duh i sto je uvek optimista makar ne znam sta da se desava
i sto mi je uvek podrska

volim da mu se sklupcam pod rame i da tu zaspim :heart:

Паметан, духовит и шармантан изнад просека, вредан и врло благе нарави- то ми се јако допада.
Не допада ми се то што је шармантан изнад просека :lol: и што уме да филозофира од немила до недрага. Уме мало и да смуља, да не представи истину онаквом каква јесте. :D

Nemam šta da odgovorim na temu, da (na) pišem, jer naprosto nemam nikoga, koga bih eventualno zvala..svojim. :)

Lepo je bilo pročitati na temi, zašto volite one, koji Vam iznimno znače i zbog čega su dragi Vašem srcu.

Blago Vama; lepo je to videti. Vi ste srećne žene; supruge, devojke, verenice...

To uliva nadu, i za nas same cure, da se takvi muškarci, ipak rađaju.

Divna tema.

:heart:

:hvala:

svidja mi se sto je odan porodici,sve sto radi,radi za nas
ne pije,ne kocka,ne izlazi sa drustvom cesto,ne urla po kuci,pametan je,jos uvek zgodan
ali
ne volim sto kad setamo sporo koraca,pa ja dobijem ospice od toga
ne razume moje sale,pa me bello gleda
gledamo razlicite filmove,citamo razlicite knjige,volimo razlicitu muziku
njega ne zanima priroda,zivotinje samo trpi,dok ja mogu o tome satima
ne volim sto obozava sunce,a ja svugde bezim u hlad

moracu da se vratim da dopisem sta jos volim jer mi je ovaj drugi spisak mnogo duzi:(

jooj ja sam taman htela da napisem, al vidim kako ste krenule kao da je tema za tinejdzere
pa u duhu teme, da ne odudaram mnogo - svidja mi se njegova dusa :lol: i jos nesto

Shto mi se svidzalo sad mi se ne svidja,ono shto nije, svidja mi se...:mrgreen:

svidja mi se sto je odan porodici,sve sto radi,radi za nas
ne pije,ne kocka,ne izlazi sa drustvom cesto,ne urla po kuci,pametan je,jos uvek zgodan
ali
ne volim sto kad setamo sporo koraca,pa ja dobijem ospice od toga
ne razume moje sale,pa me bello gleda
gledamo razlicite filmove,citamo razlicite knjige,volimo razlicitu muziku
njega ne zanima priroda,zivotinje samo trpi,dok ja mogu o tome satima
ne volim sto obozava sunce,a ja svugde bezim u hlad

moracu da se vratim da dopisem sta jos volim jer mi je ovaj drugi spisak mnogo duzi:(

:lol:
ovo mi se sviđa...

Back