Шта вам се не свиђа на Kрстарици?

• Začetnik teme Začetnik teme zx16
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dozvoljena upotreba GIFova kao profilne slike. Cak i psihodelicno iritantnih.
Ja mislim da to, mozda, postoji jedino jos na nekoj maloj lokalnoj mrezi Somalijskog piratskog broda, naprimer, da gusari mogu da se medjusobno iritiraju, zezaju i sprdaju.

Drugo, od nedavno copy+paste linkova do poruka se cudno ponasa, gde se link embeduje i prikaze civtavu linkovanu poruku?!?! (politika)
Ja sam bio jedan od retkih, ako ne i jedini, koji je koristio opciju citiranja i linkovanja, sada ne mogu ni to...

Sve gluplje i besmislenije teme.
Politika je ušla u svaku poru Krstarice.
Ko je iole apolitičan, a smuče mu se teme i pojedinci koji sa bezbedne udaljenosti pišu baljezgarije, i usudi se da reaguje, odmah bude cinkaren i sevira mu se sendvič.
Sramota!!
Ova, nažalost, situacija mnoge je dovela do stanja da ne znaju da li su došli ili su pošli, ili bi sedeli na dve stolice.

U kom pravcu ide 'Krstarica' i gde je početak a gde kraj?!

Na Krstarici mi se ne sviđa što se svaka, i najbezazlenija, tema ispolitizuje.
U redu je iznositi mišljenja, sučeljavati stavove, kritikovati, hvaliti, biti 'za' ili ' protiv' na delu forumu Politika.

Taj deo se proširio na ostale pf od Porodice do Pozorišta.
Kada ćemo moći opušteno da pišemo, dajemo odgovore na naslov teme, da ne budemo uvučeni u politička prepucavanja?
PIsala pre dve godine, sada citiram sopstveni post.
ZAšto je pf Pozorište i Književnost izdvojen iz pf Politika kada se bave skoro istim temama?
Zašto je tema o Šerbedžiji, sa pompeznim naslovom, na Pozorištu, zašto se brišu postovi uz obrazloženje ' javni rad moderatora..bla, bla..'?
Šta me/ nas/ briga ko od moderatora pumpa, skače, ko pešači, ko je 'ćaci', opet naziv grupe ljudi nastao od pumpađžija, hoćemo normalne teme u kulturnom delu foruma!!!

I tako, dok je svaki pf lična eparhija ( izjavio moderator korisniku), mi obični smrtnici vas pozdravljamo uz pozdrav proistekao na delu kulture

Grlim te, grlim vas, njih ....:vzagrljaj: :vzagrljaj:hahahahah ( završni deo pozdrava)

PIsala pre dve godine, sada citiram sopstveni post.
ZAšto je pf Pozorište i Književnost izdvojen iz pf Politika kada se bave skoro istim temama?
Zašto je tema o Šerbedžiji, sa pompeznim naslovom, na Pozorištu, zašto se brišu postovi uz obrazloženje ' javni rad moderatora..bla, bla..'?
Šta me/ nas/ briga ko od moderatora pumpa, skače, ko pešači, ko je 'ćaci', opet naziv grupe ljudi nastao od pumpađžija, hoćemo normalne teme u kulturnom delu foruma!!!

I tako, dok je svaki pf lična eparhija ( izjavio moderator korisniku), mi obični smrtnici vas pozdravljamo uz pozdrav proistekao na delu kulture

Grlim te, grlim vas, njih ....:vzagrljaj: :vzagrljaj:hahahahah ( završni deo pozdrava)
ee, može link od teme o Šerbedžiji ? Plizz i tenks :)

Pasivna i aktivna agresija i širenje mržnje koji se samo brišu bez ikakvih sankcija.

1000002789.jpg

ne opterecujte se...svuda u svetu forumi na neki nacin pucaju ili ljudi odlaze... eo vam sa macroumors-a koji je manje vise strucan gde nema picvajza vec mozda maksimum tu i tamo poneke frustracije....obican svakodnevni post po nekog

https://forums.macrumors.com/threads/i-am-sick-and-tired-come-to-say-farewell.2455993/

I made up my mind.

Been thinking this over for a while.
The rules and moderation are not of this time anymore, this is the sole reason I will leave MR.
It has been quite a pleasant time until things changed a few years back.
Not going into much detail, reason, I will be suspended again, can't even explain anything anymore.

So, to you all, have a great time.

To the Mods or staff, I thought I could make this a closed thread, sadly this is not the case.
I ask of others not to reply to this comment/thread, I for one won't be here again but the biggest
reason is it won't help nor does it make any sense to reply.

So, mods, please close this thread leaving this the sole post.

Nije da me nervira, al ne znam gde da napisem, a ovo je aktivno, nedavno sam primetio bag da mi ne stizu obavestenja na neke citirane poruke, kao ni kad je neko komentarisao. Verovatno kad je forum preopterecen
Ja sam sad napisala to u pitanjima za forum, ni meni, ljudi mi odgovaraju na postove a piše da "nema novih obaveštenja" :(

Back