Као што наслов каже. Само би додао, шта би волели да се промени а исто допринесе квалитету форума?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i šta fali ili nije u redu sa izražavanjemObrati malo pažnju na izražavanje.
Pronašla sam se kao član administracije jer si se na nas i žalio. Mani me takvog načina komunikacije.i šta fali ili nije u redu sa izražavanjem
pozvao sam @Ivan , a ne tebe
ako si se pronašla to je druga priča
tačnoPronašla sam se kao član administracije jer si se na nas i žalio. Mani me takvog načina komunikacije.
Politika je ušla u svaku poru Krstarice.Sve gluplje i besmislenije teme.
Ne bih rekao da si ti "apoliticna".Ko je iole apolitičan
U pravu si, TamniNe bih rekao da si ti "apoliticna".
Ipak si našao si temu ..zar ne ?Tesko se nalaze teme u pretrazi, npr ne zna gde se denula tema muskarci pitaju zene odgovaraju, tako se nekako zvala...
Ipak si našao si temu ..zar ne ?![]()
PIsala pre dve godine, sada citiram sopstveni post.Na Krstarici mi se ne sviđa što se svaka, i najbezazlenija, tema ispolitizuje.
U redu je iznositi mišljenja, sučeljavati stavove, kritikovati, hvaliti, biti 'za' ili ' protiv' na delu forumu Politika.
Taj deo se proširio na ostale pf od Porodice do Pozorišta.
Kada ćemo moći opušteno da pišemo, dajemo odgovore na naslov teme, da ne budemo uvučeni u politička prepucavanja?
ee, može link od teme o Šerbedžiji ? Plizz i tenksPIsala pre dve godine, sada citiram sopstveni post.
ZAšto je pf Pozorište i Književnost izdvojen iz pf Politika kada se bave skoro istim temama?
Zašto je tema o Šerbedžiji, sa pompeznim naslovom, na Pozorištu, zašto se brišu postovi uz obrazloženje ' javni rad moderatora..bla, bla..'?
Šta me/ nas/ briga ko od moderatora pumpa, skače, ko pešači, ko je 'ćaci', opet naziv grupe ljudi nastao od pumpađžija, hoćemo normalne teme u kulturnom delu foruma!!!
I tako, dok je svaki pf lična eparhija ( izjavio moderator korisniku), mi obični smrtnici vas pozdravljamo uz pozdrav proistekao na delu kulture
Grlim te, grlim vas, njih ....![]()
hahahahah ( završni deo pozdrava)
To je kažnjeno.Pasivna i aktivna agresija i širenje mržnje koji se samo brišu bez ikakvih sankcija.
Pogledajte prilog 1722312
Ja sam sad napisala to u pitanjima za forum, ni meni, ljudi mi odgovaraju na postove a piše da "nema novih obaveštenja"Nije da me nervira, al ne znam gde da napisem, a ovo je aktivno, nedavno sam primetio bag da mi ne stizu obavestenja na neke citirane poruke, kao ni kad je neko komentarisao. Verovatno kad je forum preopterecen