Шта вам се не свиђа на Kрстарици?

• Začetnik teme Začetnik teme zx16
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Au tek ce sad ljudi da odlaze i tek sad ce ljudi da se zale i pricaju kako forum pada...

Ne mogu ni da napisem da je Karleusa losa oevaljka i klip sa parodijom bez upozorenja i odobrenja!

Imam pravo da pisem da mi se nesvidjaju neke javne licnosti i da su losi za drzavu i kulturu i zasluzuju ismevanje!

Ne vredjam nikog od korisnika prenego sto ocigledno ne vredjaju mene, za javne licnosti mora forum da prihvati da neke ne volim!

Au tek ce sad ljudi da odlaze i tek sad ce ljudi da se zale i pricaju kako forum pada...

Ne mogu ni da napisem da je Karleusa losa oevaljka i klip sa parodijom bez upozorenja i odobrenja!

Imam pravo da pisem da mi se nesvidjaju neke javne licnosti i da su losi za drzavu i kulturu i zasluzuju ismevanje!

Ne vredjam nikog od korisnika prenego sto ocigledno ne vredjaju mene, za javne licnosti mora forum da prihvati da neke ne volim!
Definitivno, ja jos malo ovde i napustam.

1. Vaša poruka u temi Novak Đoković _II čeka na odobrenje od strane moderatora i nije vidljiva za ostale korisnike. Razlog: Neprikladan sadržaj.
    pre minut
napiso sam - mene samo zanima hoce li galamiti na engleza il ce mu englez istrenirati zivce...i sad se ceka na poruku i odobrenje..a ne jednoj temi i dalje stoji kako clanica na supacki nacin psuje familiju ucesnicima...pa tito dragi..

u medjuvremen naleti na novu objavu od taba..moje pitanje kako ova gore moja recenica spada u " aktivirali smo pilot program automatske detekcije neprikladnih, odn. agresivnih poruka na forumu"....

fora je sta automatska detekcija detektuje...forumase na crvenoj listi il rijeci..primjer ovog gore mog posta na temi o novaku - sta je tu agresivno pa se mora cekati odluka moderatora..
ovim se dovodi u pitanje korektnost prema članovima, ako je neko , stavljen na neku crnu listu, može da bude baniran , a da mu poruka uopšte i ne izađe javno
ne miriše ovo na dobro , biće osvete, i za neke reči od pre nekoliko meseci ili ranije upućene, posebno prema super moderatorkama

hahahaha pa sta to pises crna nato :rotf:

hoces da nam ubogaljis vestacku inteligenciju :rotf:
Па он изгледа не разуме пристојно и суптилно комуницирање. Ужасно убија вољу за дискусијом!
Као да после сваког пљескања она отрчи да стави лед на болно место, па се врати.
Дал би наставио? Или би одустао?М?

Back