Као што наслов каже. Само би додао, шта би волели да се промени а исто допринесе квалитету форума?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I na religijiNe svidja mi se privilegija pojedinih forumasa koji nikada ne budu kaznjeni, a debelo su zasluzili to je posebno izrazeno na Politici.
Ocigledno je da postoji neka protekcija.
Došlo je do greške i ispravljeno je..skinuti su banovikad dobijem poruku o nekakvom krsenju pravila i zabrane pisanja na temi bez objasnjenja sta je prekrseno u postu...totalno suludo..jos plus dobijem poruku od osobe koja je bila Moderator a pise ispod da je banovana...mislim WTF..sta se desava..i to navodno post koji je mozda pre nekih mjesec dana napisat..
I meni se više dopadalo kad su postojale reputacije uz koje staviš komentar koji je privatan i vidi ga samo taj koji dobija reputaciju. Lepše mi je od ovog lajk, srce, haha, što je prepisano sa Fejsbuka.1) što nema komentara uz reputaciju kao nekad
2) što nema mogućnost umesto lajka reakcija![]()
2) ima. Drži duže prst i pojaviće se i druge reakcije, srce, ljut, zeleni...ako si na to mislio.1) što nema komentara uz reputaciju kao nekad
2) što nema mogućnost umesto lajka reakcija![]()
Na kraju ne svidja mi se ponasanje foruma u poslednje vreme gde mi na svakih 10sekundi forum javlja da sam izlogovan,
izgubicu sve sto je ukucano u bafer poruke
Није на то мислио2) ima. Drži duže prst i pojaviće se i druge reakcije, srce, ljut, zeleni...ako si na to mislio.
Moguće je. Nekako je postalo sterilno. Fali ovde dobro piččkaranje. Ali ljudi bezvoljni, eto ja sam pomislio da napišem nešto i onda misao "a kome?" I onda vidim post od lika u istom stilu "Hteo sam da kažem nešto ali kome"?Ne sviđaju mi se dešavanja poslednjih meseci, posebno mi se ne sviđa:
* Današnje dešavanje
*Spajanje Književnosti i Pozorišta
* Ne sviđa mi se što se osećam nemoćno i loše zbog Foruma ( mislila sam da je to nemoguće)!
Ne sviđaju mi se odgovori u temi kada umesto forumaša ' misli' AI
Nisam saglasna sa tvojim mišljenjem.Fali ovde dobro piččkaranje.
@mario80 je kratko i jasno odgovorio, pa sam se začudio što mene pitaš, sad vidim da mu je komentar obrisan.Nisam saglasna sa tvojim mišljenjem.
Kome fali?
to je zbog preglednosti, odnosno manjih ekrana i da bi rasteretili moderatore.Ne svidja mi se spajanje nekih podforuma. Npr, pre par godina, programiranje i još neki podforumi su spojeni u krupnije kategorije. To mi se uopšte nije svidelo, ali sam prešao preko toga. Danas sam izneverovao kad sam video da su svi ti forumi praktično spojeni u jedan veliki "Nauka i tehnika". Ovo je previše opšte, i sad će tamo da završava sve i svašta. Na ovo gledam bukvalno kao na postepeno opadanje kvaliteta.
"da bi rasteretili" ja čitam "da bi rasterali moderatore" i ono...wtfto je zbog preglednosti, odnosno manjih ekrana i da bi rasteretili moderatore.
Kako ukinuta kad potforum postoji i dalje?Ko smisli ds ukine psihologiju