Šta vam se mota po glavi ... baš sada ....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cackas..mala.:-D.Pazi..kada su ali bas drage prijateljice u pitanju vs..muskarca.. tu nema mesta takvom razmisljanju..Prava prijateljstva podrazumevaju i prave odnose,bar kod mene..Nikada ne bih svojoj prijateljici "otela" ili "skinula" ispred nosa decka..ali svakoj drugoj da..neka ga pazi i neka ga cuva..ako moze..

...ma nisam ja "mala"...al' uopste....
... to sam htela da cujem... svidja mi se sve sto si rekla...:D

...jedino sto ja bas i ne volim onu varijantu da ga moram paziti i cuvati...:shock:
od drugih zena...radije cu ga prepustiti (uz poklon) nego da sam na oprezu non_stop...i strahovati da mi mozda ne ode...
takav mi i ne treba...sto bi rekli putuj igumane... bez mene...:D

...ma nisam ja "mala"...al' uopste....
... to sam htela da cujem... svidja mi se sve sto si rekla...:D

...jedino sto ja bas i ne volim onu varijantu da ga moram paziti i cuvati...:shock:
od drugih zena...radije cu ga prepustiti (uz poklon) nego da sam na oprezu non_stop...i strahovati da mi mozda ne ode...
takav mi i ne treba...sto bi rekli putuj igumane... bez mene...:D

Mala je iz miloste..inace frajer koga ti moze skinuti druga devojka ..takav ti i ne treba....

Gde da nadjem pare za opravku kola...

u banci...dignes kredu i kupis nova kola...i sve je u redu...;)

Laie_68.gif

Ma ne bih tako razmisljala ..nekada ni svojim ocima .ne mozes verovati ..:D..i sta ces tamo..evo Zaki..nemas pojma kakvo je to jedno srce od ..tigra..da ga pojedes kako je sladak..

:oops::oops::oops:...sad cu da se istopim od komplimenata.....srce....ju...:oops:....fala,fala :D

@ kucku

vidi me ...
connie_girl_cleanglasses.gif

dobro cu sve da "razgledam"...da mi se ne zalomi "macak u vreci"

ma bi ja tigra...al mislim da je bezecovan...i vec zauzet...

tigar?...nije bezecovan...niti zauzet......josh ;)....nekako....obigravaju kao macka oko vruce kashe...a plashe me se....valjda :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back