Šta vam se mota po glavi ... baš sada ....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo mi se mota... Iako je to bilo pre pet godina, sad sam se podsetila toga...

ardasha03db1.jpg

juliac10.jpg

anth_a10.jpg

juliac11.jpg

RED HOT CHILI PEPPERS' ANTHONY KIEDIS Gives It Away - July 16, 2002

The following item appeared in today's edition of the New York Post:

Meet Ardasha Benjamin, the RED HOT CHILI PEPPERS' No. 1 fan. When the band played Ellis Island last week, Benjamin managed to get backstage and remind frontman Anthony Kiedis that they'd once met in Seattle. The next morning, the 18-year-old model/actress from Brooklyn was spotted emerging from the Mercer Hotel on Kiedis' arm. Her agency, Flutie Entertainment, declined to comment on the relationship

You can see her sitting in the front row next to Demi Moore in pictures from the concert...

Umrecu... Jos su napisali da je ona njihov No. 1 fan, a nije, nego sam JAAAAAA!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :cry: :cry: :cry:

Ocigledno je u to vreme mogao da izlazi sa fanovima, pa je posle toga promenio misljenje... Umrecu od ljubomore, ozbiljno!!!! :cry: :cry: :cry:

gajic:
@RHCP 4ever

Ja pretpostavljam da si ti mnogo slatka devojka i divna osoba i veliki fan pepersa......ali ako nastavis ovako - ja cu ih zamrzeti, a stvarno volim da ih slusam.

Zamrzeces ih zato sto ja pricam o njima? :shock: Pa ti ako volis stvarno da ih slusas, nista nece moci da ti promeni pozitivno misljenje, ma makar ti mislila da sam ja najdosadnija osoba na svetu... :lol: :wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back