Tachka
Aktivan član
- Poruka
- 1.923
hoce li mi biti ukusan sendvic...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Komšo,ako treba kod nekih devojaka da se ide,otićiću ja mesto tebe.Mogu bar toliko da ti učinim!Enrique.:pitam se kako ću ja danas posle posla da odem na ta dva mesta...i to po ovoj vrućinčini...i to bez kola...i to ovako lenj...aaaaaaaaaaa, kud išta i obećavam ikome...

eeee idem ja s tobom...ponecju balon vode da se polijemo kad baldishemoEnrique.:pitam se kako ću ja danas posle posla da odem na ta dva mesta...i to po ovoj vrućinčini...i to bez kola...i to ovako lenj...aaaaaaaaaaa, kud išta i obećavam ikome...

Enrique.:pitam se kako ću ja danas posle posla da odem na ta dva mesta...i to po ovoj vrućinčini...i to bez kola...i to ovako lenj...aaaaaaaaaaa, kud išta i obećavam ikome...
...mmm...zamišljam...sunce neumorno prži, a kapi hladne vode kao rosa padaju po nama... eeee, kad bi ti išla sa mnom, prekršio bih sva obećanja...milicaanchy:eeee idem ja s tobom...ponecju balon vode da se polijemo kad baldishemo![]()

Eeeee Enrike...shteta shto si dalekoEnrique.:...mmm...zamišljam...sunce neumorno prži, a kapi hladne vode kao rosa padaju po nama... eeee, kad bi ti išla sa mnom, prekršio bih sva obećanja...![]()
eh...milicaanchy:Eeeee Enrike...shteta shto si daleko![]()
![]()