Šta vam se mota po glavi ... baš sada ....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mene sramota ali cu da pishem sramota me sto nisam ucila evo sta mi se malopremotalo mada to nije tema. bez tebe moje su noci besane bez tebe moje su ulice puste ooo djubre volim te. ladno mi je to upalo u glavu : )))
e sad da malo ucim kao a stomak mi je narastao nisam vise sexy moras da se vidjas s nekim da bi bio sexy
alku noc

Umre ***** i dodje kod boga.Bog mu kaze kako je ziveo gresan zivot i pita ga da li se kaje zbog toga?***** mu odgovori NE!!!Uradio bi sve isto jos milion puta.Onda ti ne mogu pomoci moras u pakao.Prodje par stotina godina i Bog odluci da proseta malo do pakla da vidi sta se tamo desava i sta radi Lucifer jer ga dugo nije cuo.Udje on u pakao kad tamo totalna suprotnost od onoga sto pakao predstavlja.Nigde ni jedne vatre nigde mora sumpora i uzarene lave.Svuda samo Sneg i led.Setajuci tako i cudeci se svemu u daljini spazi malo svetlo tik tik kako tinja.Uputi se on tamo i kad je stigao ima sta i da vidi.Lucifer sa jos nekoliko djavolcica okrenuti ledjima uz zid se sabili i cvokocu od hladnoce.Upita ga on"Pomoz Bog Lucifere sto je ovde ovako hladno?Gde su ti onolike vatre i lave?"Lucifer ga pofleda pa mu odgovori"Je li bre sta se pravis blesav?""Zasto?"Pita ga bog."Koga si ti meni poslao pre par stotina godina?"Secas li se?''Pedera koliko znam."Sto sta je on bio problem kad si onolike zlikovce potamanio?""E pa aj se sada ti sagni da potpalis vatru ako smes!!!":):):)

baba u smislu kao ne treba mi sta ce mi ja cu da radim sta imam ne znam mozd aje trebalo direktno u glavu da sve izgovorim ali nisam mozda sam zato kretenka ovako sam drzala nivo

e skontala sam da mu nisam prioreitet a meni je poziv prioritet i tu sam prsla e ako nisam prioritet nek se **** s kim ima ja vise necu nista da mislim... dovidjenja

:roll:

:(

joj a taman sam smrsala

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back