Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
hehehehhe......e jeste pravi debil...i ja sam imo nekoliko takih slucaja ali posle mog odgovora na nivou vise se ne pojavljuju
koliko li smo mi samo oterali ljudi sa 4uma
Neverovatno, svi me mrze, svi me nerviraju, i to namerno... a nisam uopste paranoican... Tommy je jedini koji me razume, a nesto nam kvari prijateljstvo... nije valjda Saturn...
Privatnost je moje najvece blago... sad shvatam koliko je tesko Hollywoodskim zvezdama... ja zamalo da dobijem nervni slom danas, a njima je milion puta gore nego meni...
Alex, vidim da vise neces da dodjes u kafanu Pejm na eks. Zasto neces sa nama da se druzis? To pitanje mi se trenutno mota po glavi, a mota mi se i pitanje - ko je narusio tvoju privatnost? Nemoj da mu bude:
Puna mi je kuca gostiju (doduse ne nepozvanih) , ali nas 11 je u kuci, poludecu... a vec sam jednog gadjao stolicom... A ne dolazim u kafanu, jer nemam kesha, a niko netje da me chasti...