Šta vam se mota po glavi ... baš sada ....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hektorius:
Kako je izopacen ovaj svet, dobro da jos uvek i postojimo.
Ali pre ili kasnije ce ova planeta da eksplodira. :-?

:sad: :sad: :sad: Ili ce, kao pas posle kupanja da se protrese i SVE NAS OTRESE U ..... :roll: :roll: :roll: Zasto si ipak tako ogorcen, ko ti je u ovo doba stao na zulj? Ma, boli te uvo, danas je nov dan.... :-D :-D :-D Dobrpjutro i laku noc, lepo sanjaj!!!!Pozz L :wink:

lilyl:
:sad: :sad: :sad: Ili ce, kao pas posle kupanja da se protrese i SVE NAS OTRESE U ..... :roll: :roll: :roll: Zasto si ipak tako ogorcen, ko ti je u ovo doba stao na zulj? Ma, boli te uvo, danas je nov dan.... :-D :-D :-D Dobrpjutro i laku noc, lepo sanjaj!!!!Pozz L :wink:

Bolje pitaj ko mi nije stao na zulj, lakse je...
Nista novo, ja sam izgleda zalutao u vremenu...

Laku noc i tebi, ja cu jos malo da vampirisem i da pijem krv poganim ljudima (nije ni cudo sto sam lose volje ha ha ha)

Lepe snove ti zelim :wink:

Alex 777:
Lilyl ti si definitivno najpozitivnija osoba na ovom 4umu!!!

:-D :-D HVALA ti Alex, druuuuuuuuuuuuuze mooooooooooj, da li cujes jecaaaaj moj, ma daj prijatelju, budi mi veseo i da smo zivi i zdravi!!! Mi nama. DA se lepo druzimo, smejemo, pijemo, pevamo. I da slusas muziku koju ja volim - srceparajucu - net radio, naravno, pa kliknes international, pa prvi Radio Batanga...Za dusu pravih ljudi, to mi cepa ceo dan umesto onih sa P+++a, ali, poslusam i nesto drugo, uzgred, cisto da budem u kontekstu sa zvezdicama Gr.....da....Cao. Cujemo se i vidimo DANAS. :lol: :lol: :lol: pOZZ Lily. Ti si moj drug.... :wink: :wink: :wink:

hektorius:
Bolje pitaj ko mi nije stao na zulj, lakse je...
Nista novo, ja sam izgleda zalutao u vremenu...

Laku noc i tebi, ja cu jos malo da vampirisem i da pijem krv poganim ljudima (nije ni cudo sto sam lose volje ha ha ha)

Lepe snove ti zelim :wink:

:roll: :roll: :roll: JAO, TESKO ZABU U VODU NATERATI!!! Ja jos vampiisem ovde i tu i tamo. Kuuku, moram da spavam, a ne spava mi se pored ovako dobrog drustva!!!! Ajd, pa kad ucutim, znaci utonula u carstvo snova do sutra....Cmokic Tebi i svima koji su takvi kao mi... Lily :grin: :grin: :grin:

lilyl:
:roll: :roll: :roll: JAO, TESKO ZABU U VODU NATERATI!!! Ja jos vampiisem ovde i tu i tamo. Kuuku, moram da spavam, a ne spava mi se pored ovako dobrog drustva!!!! Ajd, pa kad ucutim, znaci utonula u carstvo snova do sutra....Cmokic Tebi i svima koji su takvi kao mi... Lily :grin: :grin: :grin:

gutenacht001821gmfn4.gif

Termin filozofija je nastao od dve grčke reči: glagola "filein" (φίλειν, što znači voleti) i imenice "sofija" (σοφία, što znači mudrost) koje zajedno čine reč filosofija (ili kod nas filozofija) (gr: Φιλοσοφία), koja doslovno ima značenje ljubav prema mudrosti. Tradicija filozofskog mišljenja duga je više od 2500 godina i predstavlja jednu od najširih oblasti akademskog izučavanja. Uopšteno gledano, filozofija je svaki oblik racionalnog istraživanja koji nastoji da odgonetne i pronađe princip bivstvovanja ili postojanja. U filozofskoj tradiciji možemo pronaći veliki broj različitih pristupa i metoda....
Ontologija odnosno metafizika proučava osnove cjelokupne stvarnosti, ili biće svega bivstvujućeg.
Teorija saznanja ili epistemologija se bavi osnovnim principima saznanja, odnosno osnovnim pretpostavkama našeg saznajnog aparata i njegovih funkcija. Umesto ovog pojma koristi se i pojam gnoseologija.
Logika
Etika
Estetika
Aksiologija

shto nikad ne zavrshih taj fakultet....koliko mi se to mota

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back