vuceta
Poznat
- Poruka
- 7.759
Da li je Tarzan više voleo Ćitu ili Džejn?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Smiri se....smiri se.....iskuliraj......

reci nam ovde kad si tako pametna i sklona semi pro zloupotrebi jel ti zao klinca ? bar njoj sto si uradila ? m? ovo veceras sto radis ? sto se pravis fina a na drugom mestu si lakrdijas dzambas ? misli da postoji prava harmonija izmedju tebe i njega ako zivite zajedno chudno mi samo da vas dvoje zivite ti ne radis a on ne moze da stvori porodicu od tebe mislim da ti to vrlo vrlo dobro ide u prilog jesi srecna sada zemunko m ?
sta mislis da si bolja osoba od karleuse ,koliko ce ti biti dosta ???
mislis li glavo k'o kopacka da obnovis radnu knjizicu jer ako zivite vas dvoje kao sto kazes i stalno si ovde (ja ne vidim razloga za toliko da slazes) da stignes da izadje iz kuce nehigijenicarko
to bi bilo pravo chudo da ja lupim
niti imas obraza se izvines ne meni ja ne..nego njoj
drugo da si normalna ne bi ti uzeli malog brlju
trece ti meni pacenice ja vidim koja si slepitza -bez mozga kako neko tvojih godina zavisan moze i ima pravo da opravdava sbe ??reci nam ovde kad si tako pametna i sklona semi pro zloupotrebi jel ti zao klinca ? bar njoj sto si uradila ? m? ovo veceras sto radis ? sto se pravis fina a na drugom mestu si lakrdijas dzambas ? misli da postoji prava harmonija izmedju tebe i njega ako zivite zajedno chudno mi samo da vas dvoje zivite ti ne radis a on ne moze da stvori porodicu od tebe mislim da ti to vrlo vrlo dobro ide u prilog
ajde tugo odbij od mene

...zadaje mi muke.