Šta vam se mota po glavi ... baš sada ....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Profimare:
kako cu da spavam po ovoj vrucini...
izludjuje me ova vrucina :evil:
danas sam,verovali ili ne, izgubila vid u busu :shock: :shock: :shock:
jedno 2-3 stanice nisam nista videla
onda sam nesto malo progledala, taman toliko da mogu da izadjem
zvala sam mamu i nisam prekidala vezu pola sata sve dok nisam dosla kuci
strasno
pomislicete da sam bolesna jer mi se ovo desilo, ali s obzirom na to da sam otisla do grada po najvecoj vrucini (oko 2-3 sata), nisam ponela niti kupila vodu, jeeedva da sam nesto pila kuci, doruckovala pola sendvica, stajala sva mokra u busu pola sata, cudi me da se nisam onesvestila...a malo je falilo
samo ne verujem kakvi su oni ljudi, niko da mi pridje i pita jel mi dobro :shock: ...a sva sam se previjala od muke, nemoguce da nisu primetili :roll:
a verujte mi, nisam imala snage nikoga da zamolim za pomoc...nisam cak ni znala da li je neko pored mene
sad mi je dobro, hvala Bogu
pazite se da ne zavrsite kao ja ;-)
ne mogu da vam opisem koliko sam se uplasila :cry:

ALA BRATE, DOKLE VIŠE!!! :mad: Dokle više ova vrućinčina! :evil: Ma svaka čast svim klimama koje me hlade, ali čim mrdnem negde napolje, proključam u svakom smislu! :evil: Ne mogu da odem na doručak ko čovek! :evil: Od ranog jutra vrućinčina! Uđem u kola, u njima ko u rerni, oznojim se i kako ću onda na posao :evil: ......AAAAAAAAAAAAAAA :twisted: :twisted: :twisted: Povećava mi se nervoza do granice izdržljivosti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :twisted: :twisted: :twisted:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back