limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 34.696
Ne spavas za dzabe,a?nekad se probudim na poslu, userem se: "ebote, gde sam to ja.. jesam li dosao na posao"... osvrnem se oko sebe unezveren i onda shvatim: uh, dobroe, na poslu sam
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne spavas za dzabe,a?nekad se probudim na poslu, userem se: "ebote, gde sam to ja.. jesam li dosao na posao"... osvrnem se oko sebe unezveren i onda shvatim: uh, dobroe, na poslu sam
Ne spavas za dzabe,a?
Najbolji plaćen posao evernekad se probudim na poslu, userem se: "ebote, gde sam to ja.. jesam li dosao na posao"... osvrnem se oko sebe unezveren i onda shvatim: uh, dobroe, na poslu sam
Znaci,ovaj forum ti je izduvni ventil?Najteže na poslu mi je sedeti nekad na sastancima sa ljudima kojima bih otkinuo glavu sa sve kičmom i da ne uradim to
Znaci,ovaj forum ti je izduvni ventil?
naučićeš, sve se da naučiti, samo ako kolege imaju minimum strpljenja da objasne,,pa polako, ne može ni sve odjednomSilom prilika ponovo sam počela da radim na moju žalost i to posao koji ne znam, ne poznajem ni program, ni način rada, upala sam bukvalno guzicom u trnje.
Krivo mi je jer je to moja odlična drugarica od preko 30 godina poznanstva, želela sam da njoj pomognem u ovom trenutku kad joj je potrebna pomoć a i meni su potrebne neke pare. Nisam ni pitala za platu znajući šta mogu a šta ne mogu i to sam i njoj rekla jasno i otvoreno, koliko god da mi da, meni znači više od života. Zašto sve ovo pišem? Valjda da se negde izjadam pa će kao da mi bude lakše, ne znam. Stvarno se loše osećam zbog cele situacije, a nemam neki izbor, sem da guram dalje pa dok traje, nadajući se da neću napraviti neko veliko sranje.
U tome i jeste problem, ide pdv i nemaju vremena da mene uče od osnova.naučićeš, sve se da naučiti, samo ako kolege imaju minimum strpljenja da objasne,,pa polako, ne može ni sve odjednom
i uvek imaj na umu da ne možeš napraviti ništa što se ne može ispraviti,ako treba, samo bez panike.
pa drugarica te poznaje 30 godina, ako j ona procenila da možeš to da radiš, znači možeš
inače, kolegijalnost je pola obavljenog posla, stoga mi na poslu najteže pada: nekolegijalnost, tužakanje kod šefaza svaku sitnicu, arogancija i izdiranje
Ma je'st,...oni se svi rodili pametni i odmah stekli sve veštine i rutinu!U tome i jeste problem, ide pdv i nemaju vremena da mene uče od osnova.
Meni ostaje da se prilagodim njihovom tempu. Inače divne su obe i stvarno su strpljive ali sve ima svoju granicu.
Vrlo sam realna i svesna da prijateljstvo nema nikakve veze s poslom, ako smetam i ne radim kako treba moram da se sklonim.
Tu nema zamerke ni ljutnje, to je tako i nikako drugačije.
Hvala ti na podršci i proceni, mnogo znači kad popričaš s nekim ko stvari gleda sa strane.
I ja se nadam da će sve biti dobro, tek je par dana kako sam počela, hvala na ohrabrenju.Ma je'st,...oni se svi rodili pametni i odmah stekli sve veštine i rutinu!
Biće to sve dobro,...vreme je najbolji pokazatelj. Ako niste lenji, ne 'vatate krivine i tražite podršku i savet ( pomoć) kad vam treba, ubrzo ćete raditi kao i oni.
Ako žele kvalitetnog radnika, moraće i da "ulože" vremena i truda za obuku i da vas uvedu u posao.
Prvih mesec dana "pakla", posle bude sve ok.I ja se nadam da će sve biti dobro, tek je par dana kako sam počela, hvala na ohrabrenju.
Ovo,...a rano ustajanje?