Šta vam je najteze na poslu?

Nema se tu sta najavljivati uz fanfare.52.godine sada imam.Do 55.cu raditi i onda koliko mi preostane organizovati zivot sa dosta putovanja po Srbiji.Autom i biciklom.
Vidi se da si se istrošio sa poslom
Ljudi koji rade nemaju snage ni do kreveta da dodju a ne još da voze bicikl do Švajcarske uzbrdo

sad se radi do 65
pa posle vozi biciklu po Švajcarsku uzbrdo

Vidi se da si se istrošio sa poslom
Ljudi koji rade nemaju snage ni do kreveta da dodju a ne još da voze bicikl do Švajcarske uzbrdo

sad se radi do 65
pa posle vozi biciklu po Švajcarsku uzbrdo
Pa ja i ne radim.Ja sam portir.Sa malo obaveza na poslu.Pola h ili najvise 1h vremena dnevno efektivnog posla.
Odakle nadje Ch?
Radno mjesto mi je u sj.Srbiji.

Ja najbolje funkcionisem u timu, kad me svi ostave na miru :lol:
Posao koji ja radim nije posao koji se radi tek onako i bez ljubavi. Rade ga ljudi koji to vole
Ono sto ne volim kod mog posla je deo sa ljudima :rotf: a to je najveci deo posla, eto ironije
Najlepse mi je popodne kad svi iz firme zavrse a ja ostanem sama i radim u studiju :zaljubljena:
Terene mrzim :lol:

Pa ja i ne radim.Ja sam portir.Sa malo obaveza na poslu.Pola h ili najvise 1h vremena dnevno efektivnog posla.
Odakle nadje Ch?
Radno mjesto mi je u sj.Srbiji.

E onda su fizičke aktivnosti potrebne kao da ti je lekar prepisao terapiju
Nezgodan posao u smislu konstantne pasivnosti do potrebnog hitrog delovanja po procedurama.
A obaška "pumpanje živaca"...
Ovo je posao, bez uvrede, koji sam zaobilazio u najširem luku

E onda su fizičke aktivnosti potrebne kao da ti je lekar prepisao terapiju
Nezgodan posao u smislu konstantne pasivnosti do potrebnog hitrog delovanja po procedurama.
A obaška "pumpanje živaca"...
Ovo je posao, bez uvrede, koji sam zaobilazio u najširem luku
Ni meni se posao portira nije svidjao.Ali kada sam poceo raditi kao portir u ovoj firmi Bog me pogledao.Mi smo portirska sluzba firme.Nismo radnici obebjedjenja sa licencom.

Back