- Poruka
- 76.021
Ne slušate vi mene ništa
Pa ne ulazite valjda na taj posao ko svinjče u svadbarski šator koje zanima zašto je tolika cika i vriska unutra?
Znate kako se završi to onda...
E sad te vala nista ne razumem.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne slušate vi mene ništa
Pa ne ulazite valjda na taj posao ko svinjče u svadbarski šator koje zanima zašto je tolika cika i vriska unutra?
Znate kako se završi to onda...
Kad pitaš jel svrće u pozorište on oće se bije...Tačno. Iz svakakvih vuk.jebina i zabiti, juče sišli sa brda, da bi se danas bahatili po gradovima.
Kad pitaš jel svrće u pozorište on oće se bije...
traži rodju kod Hamleta...
a to si sam krivnajteze na poslu mi je doci na posao
a najbrže se probudiš na dan kada treba da legne plata jel tako?nekad se probudim na poslu, userem se: "ebote, gde sam to ja.. jesam li dosao na posao"... osvrnem se oko sebe unezveren i onda shvatim: uh, dobroe, na poslu sam
ne slušam kolege koje najavljuju otkaz uz fanfarePos'o je dobar
a para laka...
Z.P.
1000 pozitivnih za posao koji radim,i jedna negativna.Smjene su mi ubrzale zivot.13 godina je proslo kao tren.I zato cu za dvije najvise 3 godine dati otkaz.
Nema se tu sta najavljivati uz fanfare.52.godine sada imam.Do 55.cu raditi i onda koliko mi preostane organizovati zivot sa dosta putovanja po Srbiji.Autom i biciklom.ne slušam kolege koje najavljuju otkaz uz fanfare
oni uvek ostanu
obično odu oni koji ne najavljuju ništa
samo ih nema
Vidi se da si se istrošio sa poslomNema se tu sta najavljivati uz fanfare.52.godine sada imam.Do 55.cu raditi i onda koliko mi preostane organizovati zivot sa dosta putovanja po Srbiji.Autom i biciklom.
Pa ja i ne radim.Ja sam portir.Sa malo obaveza na poslu.Pola h ili najvise 1h vremena dnevno efektivnog posla.Vidi se da si se istrošio sa poslom
Ljudi koji rade nemaju snage ni do kreveta da dodju a ne još da voze bicikl do Švajcarske uzbrdo
sad se radi do 65
pa posle vozi biciklu po Švajcarsku uzbrdo
Pa ja i ne radim.Ja sam portir.Sa malo obaveza na poslu.Pola h ili najvise 1h vremena dnevno efektivnog posla.
Odakle nadje Ch?
Radno mjesto mi je u sj.Srbiji.
Najteže na poslu mi je sedeti nekad na sastancima sa ljudima kojima bih otkinuo glavu sa sve kičmom i da ne uradim to
Ni meni se posao portira nije svidjao.Ali kada sam poceo raditi kao portir u ovoj firmi Bog me pogledao.Mi smo portirska sluzba firme.Nismo radnici obebjedjenja sa licencom.E onda su fizičke aktivnosti potrebne kao da ti je lekar prepisao terapiju
Nezgodan posao u smislu konstantne pasivnosti do potrebnog hitrog delovanja po procedurama.
A obaška "pumpanje živaca"...
Ovo je posao, bez uvrede, koji sam zaobilazio u najširem luku
volela jesam,rastajemo se posle 7+ godina.Čime ste na poslu zadovoljni a cime ne ?
Da li volite posao koji radite?
ioPa ko jos voli radit