Šta uzbudjuje žene na muškarcu?

Šaramantna Jones:
Nista od navedenog.......Ne mora tip da bude savrsenog izgleda da bi me napalio...daleko od toga,...Svako na svoj nacin....Mada se ovaj put slazem sa Gazdraicom...mentalno-emotivno-fizicki sklop.. To je Dlakavi nego NISMO HTELE da priznamo. Prosto rastura i ovako i onako a pogotovo ...ETO... znate šta sam mislila. A i Gazdarica. Samo Vas foliramo da smo zauzete. Nikako da jedna drugoj nadjemo tipa a Dlakavog uzmemo za sebe. DLAKAVI VOLIM TEEEEE!!!!

E pa PRIMITE puno pozdrava obe...
Imate sreće, čekam onu koja preživi...

Čoveče, nit više pregleda za 12 sati nit više čednijih odgovora.
Čast izuzecima tj izuzetkinjama. :wink:

Е ове жене нису нормалне стварно. Лепо човек пита...Шта им се свиђа на мушкарцу?

...и опет оне са својим психо-физо, трте-мрте, џа-бу, емоушнс форама...:razz:

Uzbudjuje ih ono isto što ih uzbudjuje kod ljudi općenito: autentična strast ka nečem što sa seksom nema blage veze, samosvojnost, obećavajući prostor vlastitog, neuhvatljivog i intrigantnog.

Uz duh koji se igra, nije teško zamisliti ni tijelo sposobno za (maštovitu) igru...

Koliko sam ja shvatio od mojih devojaka i drugarica to je; ramena, šaka, dupe, oči, usne, da odišu sigurnošću, da znaju šta hoće od sebe i drugih. Ovo je na prvi pogled.
Na drugi ogled, da li su pažljivi, romantični i elokventni.
Na treći pogled, penis, umeće u vođenju ljubavi, da ume šakom o sto,
Na četvrti pogled, kako je situiran i kakva je perspektiva sa njim.
Ako prođe ove poglede, onda bi ga rado ženile za se, a on utekne. Ebiga.
Ako ne utekne, onda mu vremenom nađu neku manu, jer su na kvalitet već uveliko navikle.

Back