Sta uvek imate u kuci,kad nestane kupujete?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Svasta dopunim pre nego sto se potrosi.
Kafa i mleko. Jogurt za sina i kefir za mene. Pavlaka. Feta. Neki tvrdi sir i neka sunka. Jabuke, drugog voca i moze da zafali ali njih ne. Sveze povrce za salatu, bar cvekla i kupus. Luk beli i crni, sargarepa. Zacini, svi. Kuvani paradajz. Pirinac, brasno, kukuruzno brasno, prasak za pecivo, suvi kvasac, soda bikarbona. Secer. Cokolada crna. Neki cajni keks, spekulas. Leblebije, badem,... Suvo voce. Grickalice sakrivene i od mene same :lol: ako neko bane a nemam drugo. Rum, amareto, bejlis, sangrija. Ne sme da fali sampon, maska za kosu, kupka, pasta, prasak za ves, sredstvo za sudove i sl sto se podrazumeva. Pakovanje maramica, nekoliko pakovanja vlaznih za torbu. Rezervna farba za kosu. Krema za lice, za dete i mene. Krema za ruke, mleko za telo. Nastavci za brijac. Neotpakovane najlonke, crne i boja koze. Konci u svim bojama, ako nesto treba zakrpiti. Super lepak. Flasteri. Kafetin. Ulosci. Stapici za usi.
Svasta. Ne volim kada moram ciljano po tako nesto, vise volim da stoji "da se nadje".

Back