Svasta dopunim pre nego sto se potrosi.
Kafa i mleko. Jogurt za sina i kefir za mene. Pavlaka. Feta. Neki tvrdi sir i neka sunka. Jabuke, drugog voca i moze da zafali ali njih ne. Sveze povrce za salatu, bar cvekla i kupus. Luk beli i crni, sargarepa. Zacini, svi. Kuvani paradajz. Pirinac, brasno, kukuruzno brasno, prasak za pecivo, suvi kvasac, soda bikarbona. Secer. Cokolada crna. Neki cajni keks, spekulas. Leblebije, badem,... Suvo voce. Grickalice sakrivene i od mene same

ako neko bane a nemam drugo. Rum, amareto, bejlis, sangrija. Ne sme da fali sampon, maska za kosu, kupka, pasta, prasak za ves, sredstvo za sudove i sl sto se podrazumeva. Pakovanje maramica, nekoliko pakovanja vlaznih za torbu. Rezervna farba za kosu. Krema za lice, za dete i mene. Krema za ruke, mleko za telo. Nastavci za brijac. Neotpakovane najlonke, crne i boja koze. Konci u svim bojama, ako nesto treba zakrpiti. Super lepak. Flasteri. Kafetin. Ulosci. Stapici za usi.
Svasta. Ne volim kada moram ciljano po tako nesto, vise volim da stoji "da se nadje".