Sta uvek imate u kuci,kad nestane kupujete?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Zauz

Buduća legenda
VIP
Poruka
47.477
Za bukvaliste,da ne bude zabune odnosi se pitanje na ono sto nije podrazumevano da se ima kuci.

Vlazne maramice koje koristim bas te i ni jedne druge jer sam ih nasla,odgovaraju mi,ne menjam ih.
Obicne maramice sa mirisom jagoda jer mi takve prijaju kao retko koje.
Asepsol sa mirisom asepsola - ima onaj sto se oseca na nesto drugo i katastrofalan je.
Hidrogen.

Od hrane to je hleb.Danas se on ne podrazumeva,postoji grupa ljudi koja ga izbegava,ne jede iz nekih licnih ubedjenja msm.

Vi?

Poslednja izmena:
Kafu, čaj, mleko, jabuke, testenine, beli luk, maslinovo ulje i duvan.

Ima i drugih stari, ali ove nabrojane su osnova za normalno funkcionisanje (testenine, beli luk i maslinovo ulje zato što već sa tim može da se skuva nešto ukusno za jelo, čak i kada je frižider prazan).

zaboravila si da kažeš da svež bosiljak za te ukusne testenine ubereš iz saksije koja stoji na prozoru kuhinje :lol:

iz mog ugla preteruješ pitam se kako možeš da pušiš u hodu.
to uradim par puta godišnje kad me neko opasnoo istera iz takta pa se sklonim da prošetam i ohladim uzavrele misli da ne bi došlo do sukoba većih razmera...onda u hodu izduvam par pljuga a ovako inače na ulici nikad ne zapalim cigaretu.
mada nisam tako strastven pušač mogu bez cigareta satima kad sam u nepušačkom društvu pa me sramota da trujem okolinu nikotinom.

ali kad u prevoz u špicu ušetaju sa pljeskavicom sa trafike...
gasne komore u hitlerovo vreme su brže ubijale. ovakva smradina ubija sive ćelije u mozgu na duže staze.

Да јбт, то је неки гадан мирис који нема везе с месом - комбинација соје, глутамината и лукчине.

Izgleda da jedino ja kupujem cajne kobasice i rakiju. Stvarno sam seljak :rumenko:

rakiju nisam pila bar dve godine... ali imam jednu onu što se meće na grlo kao obloga pa ako mi zagusti:lol:

čajnu nisam jela godinama ali imam jedan štapić u frižideru pa dajem mački kad počne svoj performans šlihtanja dok kuvam

hoću da ti kažem da nisi ti jedini seljak.to je poenta.

Back