Šta uraditi?

Не слушај ове маторце.

Дописивање је најбољи алат да безбедно на'ваташ рибу, још пре него што одеш на реку.

Само..мора тактички. Женски мозак је чудна ствар. Нема ту логике никакве.
Pa da, sad su moderna vremena :>P

Al bumer. Z zhenerejshn i ostalo.
A posto sam ja empata i hipersenzualan, kazem da tr bumeraje i z generacije su odrednice vise za zapadni svet. Ovde smo ti svi pre i posle tita generacije. Mentalitet.

Ps.. Otkud ovaj razgovor ovde?
E ali pazi oni tu kao nešto prate se gledaju zaviruju nešto ahahahahaah

Evo ti moj telefon javi se danas u toku dana.
(Sutra ako se javi-ništa!)
Ili
Daj mi tvoj broj.I trenutno zovem ni ne pomerim se.Hajde da se vidimo danas/sutra.
Kraj.

Pazi storiji neki nešto beži bre u tri...

To ko oni nesrećnici što postavljaju svoje fotografije na dva minuta :hahaha:

E ali pazi oni tu kao nešto prate se gledaju zaviruju nešto ahahahahaah

Evo ti moj telefon javi se danas u toku dana.
(Sutra ako se javi-ništa!)
Ili
Daj mi tvoj broj.I trenutno zovem ni ne pomerim se.Hajde da se vidimo danas/sutra.
Kraj.

Pazi storiji neki nešto beži bre u tri...

To ko oni nesrećnici što postavljaju svoje fotografije na dva minuta :hahaha:
I na kraju zenska svakako zavrsi s nama bumerima pod parolom: ma dobar je decko, al ne skida se sa insta.

Mačak.Vidi.Moderna vremena su iluzija.Ništa nije moderno.Sve je isto kao i pre 2000 godina. :)
To je lAAAž. :)
Jedino sto nisu doziveli Pamelu Anderson. Sad im tverkuje neka Rijana ram pam pam pam
1688737688544.png

E ovako, dopisujem se s jednom devojkom neko vreme i već smo se sve dogovorili da izadjemo kad ona reši prijemni za faks itd. ali ona mi nije odgovorila na poruku i objavljuje storije i gleda moje, odjednom. Da li treba da je pitam da nije nešto u redu ili samo da je otpratim?
Ма моја генерација.... Трипује. Ала мрзим то као не одговара а гледа сторије

Питај је а ако не одговори, одјеби је

Не слушај ове маторце.

Дописивање је најбољи алат да безбедно на'ваташ рибу, још пре него што одеш на реку.

Само..мора тактички. Женски мозак је чудна ствар. Нема ту логике никакве.
Kaži šta te zanima
:rotf:

E ovako, dopisujem se s jednom devojkom neko vreme i već smo se sve dogovorili da izadjemo kad ona reši prijemni za faks itd. ali ona mi nije odgovorila na poruku i objavljuje storije i gleda moje, odjednom. Da li treba da je pitam da nije nešto u redu ili samo da je otpratim?
Pošalješ poruku, pitaš je šta ima novox kako je prošao prijemni. Gde žuriš?
Take it easy.

Ne radis nista i ne pises nista.
Ni sada, a ni za par meseci.
Ne brises, ne blokiras, vec kuliras.
Mozda se sama javi.
Mozda. :)

Back