86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.339
Изађи на улицу, удахни живот и оствари праве контакте, дописавање остави за неке године очаја. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Bat vaj", je najgore sto moze da se desi izmedju tebe i bilo koje zene na ovoj planeti.Mozda je nesto rekao sto ne bi trebalo, pa ova elegantno nasla izgovor?
Ulica je kool, sad vise po centru i caskaju.Изађи на улицу, удахни живот и оствари праве контакте, дописавање остави за неке године очаја.![]()
Nemam instagram tik tok gluposti.Imam Fejs,zaključan i 13 prijatelja.Dobar razlog da nemas insta i fejzba i ostalo. Koja su to proganjanja.
Nemam instagram tik tok gluposti.Imam Fejs,zaključan i 13 prijatelja.
Ja imam tik tok, samo ga ne koristim za upoznavanja sa zenskama, vec da gledam smesne i neopterecujuce videe. I tamo mi je profilna sa subarom i kezom ala: ala sam pojeo zeca", Da vish cek poslacu ti link.Nemam instagram tik tok gluposti.Imam Fejs,zaključan i 13 prijatelja.
Pa da, sad su moderna vremena :>PНе слушај ове маторце.
Дописивање је најбољи алат да безбедно на'ваташ рибу, још пре него што одеш на реку.
Само..мора тактички. Женски мозак је чудна ствар. Нема ту логике никакве.
E ali pazi oni tu kao nešto prate se gledaju zaviruju nešto ahahahahaahPs.. Otkud ovaj razgovor ovde?
Mačak.Vidi.Moderna vremena su iluzija.Ništa nije moderno.Sve je isto kao i pre 2000 godina.Pa da, sad su moderna vremena :>P
Pa ozenio sam se na ICQ bre :>pMačak.Vidi.Moderna vremena su iluzija.Ništa nije moderno.Sve je isto kao i pre 2000 godina.
To je lAAAž.![]()
I na kraju zenska svakako zavrsi s nama bumerima pod parolom: ma dobar je decko, al ne skida se sa insta.E ali pazi oni tu kao nešto prate se gledaju zaviruju nešto ahahahahaah
Evo ti moj telefon javi se danas u toku dana.
(Sutra ako se javi-ništa!)
Ili
Daj mi tvoj broj.I trenutno zovem ni ne pomerim se.Hajde da se vidimo danas/sutra.
Kraj.
Pazi storiji neki nešto beži bre u tri...
To ko oni nesrećnici što postavljaju svoje fotografije na dva minuta![]()
Jedino sto nisu doziveli Pamelu Anderson. Sad im tverkuje neka Rijana ram pam pam pamMačak.Vidi.Moderna vremena su iluzija.Ništa nije moderno.Sve je isto kao i pre 2000 godina.
To je lAAAž.![]()
Mda, mnogi muvaju, kuvaju itd a posle kad vide sta su smuvali bi im žao utrosenog vremenaDruze, nadji zanimljiviju i uzbudkjiviju devojku koja zapravo izadje i popije kafu.
Ма моја генерација.... Трипује. Ала мрзим то као не одговара а гледа сторијеE ovako, dopisujem se s jednom devojkom neko vreme i već smo se sve dogovorili da izadjemo kad ona reši prijemni za faks itd. ali ona mi nije odgovorila na poruku i objavljuje storije i gleda moje, odjednom. Da li treba da je pitam da nije nešto u redu ili samo da je otpratim?
Kaži šta te zanimaНе слушај ове маторце.
Дописивање је најбољи алат да безбедно на'ваташ рибу, још пре него што одеш на реку.
Само..мора тактички. Женски мозак је чудна ствар. Нема ту логике никакве.
Pošalješ poruku, pitaš je šta ima novox kako je prošao prijemni. Gde žuriš?E ovako, dopisujem se s jednom devojkom neko vreme i već smo se sve dogovorili da izadjemo kad ona reši prijemni za faks itd. ali ona mi nije odgovorila na poruku i objavljuje storije i gleda moje, odjednom. Da li treba da je pitam da nije nešto u redu ili samo da je otpratim?
Ne radis nista i ne pises nista.E ovako, dopisujem se s jednom devojkom neko vreme i već smo se sve dogovorili da izadjemo kad ona reši prijemni za faks itd. ali ona mi nije odgovorila na poruku i objavljuje storije i gleda moje, odjednom. Da li treba da je pitam da nije nešto u redu ili samo da je otpratim?