Cica!
Početnik
- Poruka
- 40
Zamislite situaciju, imate najboljeg prijatelja/prijateljicu,zajedno ste kad vam je najgore, pomazete ma sve.. i dodje dan, vama jako bitan u zivotu, srecni ste, naravno da zelite da i ona/on budu sa vama, i umesto odeusevljenja dobijete odgovor da ne moze biti taj dan tu, jer nema finansija da dodje.dobro, predjete preko toga..dodje taj dan, sve prodje kako treba, ne dobijete ni cestitku na telefon..dobijete cestitku preko fb. onda trpite sve u sebi i kazete joj sta vam lezi na dusi a ona na to kaze, cenim sto si rekla sve to...i tu prekid, 3 meseca, ni traga ni glasa od nje.. a meni nista jasno nije..znam da je ziva, zdrava, pojavi se na fb, ne pise mi nista, od zajednicke prijateljice saznam da sam je povredila onda kada sam napisala sve sto mi je na dusi, a pri tome, nije bilo nikakvog vredjanja, nego samo iznosenja nekih stvari od ranije koje sam precutala a povredile su me...muci me sve to, krenem da joj napisem nesto al ne mogu, znam da nisam apsolutno nista kriva, nista joj lose nisam ucinila... sanjam je svako vece, opterecuje me to.. a i ona je takva osoba, malo na svoju ruku, voli da tera inat. sta da radim?