Šta uraditi da se ne povećava procenat građana koji bi se odrekli teritorije Srbije?

nesko101

Elita
Poruka
20.779
Autorska tema!
Krajnje je vreme da se svi Srbi u Srbiji zapitaju zašto je u porastu procenat onih građana koji bi se u ovom trenutku odrekli dela teritorije Srbije iako dobro znaju da bi tada velika Albanija postala realnost i ugrozila bi ostatak Srbije zbog Bujanovca ,Preševa i Medveđe?
Neko će reći pa to nije mnogo ali ja mislim da jeste i previše jer dati zemlju ovakvom neprijatelju koji nas ismejava i na svaki način provocira i unižava je ravno samoubistvu i uništenju jednog ponosnog naroda.

Можемо да се строго држимо устава и да вратимо границе... са становништвом које је спремно на побуну.
Или да се не држимо устава, па ко хоће са нама - добро је дошао.

Оба решења имају мане.

Колико видим, а искуство нас учи сваког дана - потребно је да се има већина. Да ли је то већина људи, новца, утицаја, нечег деветог, није ни битно.
Ми имамо проблем што на неким просторима и местима одлучивања немамо већину. Можемо да признамо да немамо, мање ће да кошта него да не признамо никада.
Али, не гледајмо на то све са песмизмом: нама је сигурно лакше него војсци која се пре 6 векова тукла на Косову са Турцима.
Ако нисмо нестали због те битке, нећемо да нестанемо ни сутра. Имамо шансу да нестанемо због сасвим других разлога, од којих се пар важних тиче политике која се овде води од стране власти.

Неки народи и земље који су били у неком периоду са нама су сада сасвим самостални од нас и полако ће увидети да се њихова самосталност ипак не једе.
Ми можемо да направимо и спроведемо добар план повратка наше већине тамо где постоји потреба. Ако то буде за 100 година, то је небитно. Не упадајмо у хистерију ових тренутних политичара који хоће да учине чудо баш за свог мандата.
Стога, чак и ако сада признамо, па за 100 година окренемо, то ће се у историји назвати тек једном паузом, ништа катастрофално.

Autorska tema!
Krajnje je vreme da se svi Srbi u Srbiji zapitaju zašto je u porastu procenat onih građana koji bi se u ovom trenutku odrekli dela teritorije Srbije iako dobro znaju da bi tada velika Albanija postala realnost i ugrozila bi ostatak Srbije zbog Bujanovca ,Preševa i Medveđe?
Neko će reći pa to nije mnogo ali ja mislim da jeste i previše jer dati zemlju ovakvom neprijatelju koji nas ismejava i na svaki način provocira i unižava je ravno samoubistvu i uništenju jednog ponosnog naroda.

Prevaspitati Titove komunjare kao sto si ti.

Cekamo rat da ih unistimo i to je to. Malo su Grci problematicni posto su Engleski igraci, ali doce sve na svoje. Njihovi jedini prijatelji su Englezi i Ameri posto oni gledaju samo da uniste centralno evropske interese. U okruzenju Skipci nemaju prijatelja. Cekamo pogodan trenutak i to je to.

Dok vi cekate - oni se MNOZE!

Za koju godinu ce ih biti vise nego Srba.

Autorska tema!
Nazalost vecina nije sposobna da odluvuje, tako da je ne treba ni pitati.
Moramo se drzati ustava, osloboditi okupacione vlasti i eventualno da rusi naprave vojnu bazu negde na jugu da bi se stvorio balans.

Ne zanima me politika.

547511

Да, али мени није јасно зашто су Грађани Србије подржавали покушаје отцепљења делова Хрватске и БиХ са већинским мањинским становништвом, а противе се истим правима за КосМет.

Нека скупштина већ једном донесе закон о Косову и Метохији, за сад то је једини реални поступак.

Који би био садржај тог Лекс Специјалиса?

П.С. Ђасви ми се нови авион-аватар. Риспект.

Autorska tema!

Nisi pogrešno uočio.

No koren tog problema usko povezan sa vekovnim naporima Zapada da istrebi Srbe.

Srbija je poražena 1999. i od tada živimo u uslovima tihe okupacije.

Naivno verovanje da bi nam možda sjahali sa grbače ako bi smo se odrekli Kosova je uočljivo kod mnogih.

Međutim neće, tražiće više, satanozovaće nas i još pasioniranije ubijati kad god budemo pokušali da se branimo dok god ne nestanemo.

Tri miliona Srba pobijenih u gencidima koje je izvršio Zapad uz pomoć lolalnih podizvođača tokom XX veka jasno govori o razmerama mržnje Zapada prema nama.

Stav posttitoističke pseudoelite koji vlada Srbijom je takođe veliki problem jer sam uveren da bi se ona pre odrekla Kosova no da dozvoli uvođenje pravne države ili da dopusti da se Srbija okrene svojim prirodnim saveznicima jer bi to ugrozilo njen privilegovan status koji je sa mukom izglabala zapadnim partnerima.

Који би био садржај тог Лекс Специјалиса?

П.С. Ђасви ми се нови авион-аватар. Риспект.

ДЈБ је предлагао тај закон, има на њиховом сајту да не постављам поново.

Аватар је исти, тј. исти аероплан је у питању.

Back